reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Chciałabym Was odciągnąć od podsumowań roku 😇
Jak spędzacie Mikołajki ❄
Ja zeżarłam rogalika z ciasta francuskiego z kremem budyniowym i wiśnią - ale pyszota 😋😋😋
Pobolewa mnie brzuch, bolą piersi i chyba wywęszyłam różowy śluz więc już czai się @ tuż tuż... w planie mam zeżarcie jeszcze ptysia - no w końcu zasłużył mój smuteczek na pociechę 😉😍🥰😋🎄☃️

reklama
Ja zeżarłam rogalika z ciasta francuskiego z kremem budyniowym i wiśnią - ale pyszota 😋😋😋
Pobolewa mnie brzuch, bolą piersi i chyba wywęszyłam różowy śluz więc już czai się @ tuż tuż... w planie mam zeżarcie jeszcze ptysia - no w końcu zasłużył mój smuteczek na pociechę 😉😍🥰😋🎄☃️
Ja kilu osobom w pracy przyniosłam na mikołaja coś słodkiego 😁, więc ich zadowolenie przyniosło mi trochę uśmiechu 😁.

Ostatnia edycja:
Ach, to u nas i 2020, i 2021, i 2022 nie szczędził.

W 2020 nagle zmarła mama męża (nie COVID), rok później jego tata (podciągnęli go pod COVID mimo, że był przyjęty z udarem), oboje byli przed 60-tką, mama to nawet 55 nie miała 🙁. No a w tym roku moje poronienie.

Z tym, że my zawsze uśmiechnięci i optymistycznie nastawieni do życia, więc liczę, że będzie dobrze. I tak wyrzucamy z siebie te negatywne emocje, staramy się, żeby nami nie zawładnęły.
Cieszymy się każdym dniem.

@Bolilol , kiedy Ty masz w tym styczniu urodziny, bo ja 7 i wyjeżdżamy wtedy🙂.

Zapytam z innej beczki, bo próbuje się pocieszyć 😂. Czy którąś z Was na dni płodne, owulację zbliżającą się boli może kręgosłup 😂🙈? Bo to, że mnie boli to zawsze 😂, ale tak mocniej i próbuje się pocieszyć, że to wcale nie od mojego schorzenia 😂🙈.

Ach, to u nas i 2020, i 2021, i 2022 nie szczędził.

W 2020 nagle zmarła mama męża (nie COVID), rok później jego tata (podciągnęli go pod COVID mimo, że był przyjęty z udarem), oboje byli przed 60-tką, mama to nawet 55 nie miała 🙁. No a w tym roku moje poronienie.

Z tym, że my zawsze uśmiechnięci i optymistycznie nastawieni do życia, więc liczę, że będzie dobrze. I tak wyrzucamy z siebie te negatywne emocje, staramy się, żeby nami nie zawładnęły.
Cieszymy się każdym dniem.

@Bolilol , kiedy Ty masz w tym styczniu urodziny, bo ja 7 i wyjeżdżamy wtedy🙂.
No to dużo u Was się działo. Dobrze, że podchodzicie do życia optymistycznie, sądzę, że odpoczniecie, wyrzucicie z siebie, nabierzecie sił i będzie lepiej ❤️.

Ja się rozchorowałam i siedzę na L4 w domku. Do tego @ wyjatkowo daje popalic więc zrobiłam sobie dzień lenia i snuje się jak smród po gaciach 🤣

W pracy🤷🏻‍♀️,miałam przerwę.
Teraz niestety wracam, bo się nie wyrobię, a roboty huk.

reklama
Do góry