Zazuu
Fanka BB :)
a proszę
Zgadzam się z flo ze owu była 24
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a proszę
Postaram się poprawićnie odpuściłaś po prostu
Chyba styczniowe koziorożce tak mają, bo ja też nic nie widzę.nie wiem gdzie Wy ten cień widzicie, chyba ślepa jestem
Ja bym niestety odpuściła kolejny cykl. Przykre to, ale lepsze niż zajście w ciąże przy infekcji Za to endo ładne, tłuściutkie, może i okres przyjdzie wcześniejNo ja po wizycie i tak.
Torbiel zostawiamy w spokoju i usuwamy dopiero przy cesarce chyba że nie zajdę do pół roku to pewnie laparo.
Owulka była z lewego jajnika, 6dpo dziś i endometrium ma prawie 1cm
Dostałam też globulki na grzybice pochwy i tabletki doustnie na odgrzybianie. Mam to wszystko zacząć brać po okresie o ile ten nadejdzie. Kazała brać po okresie bo teoretycznie za 8/9dni mam mieć @ i nie zdążyłabym wyaplikowac bo mam leczenie na 10dni o i już mam rozkmine bo przecież jak zacznę po okresie to mi to zahaczy o okres płodny.. czyli co mam popykać ze starym a potem zaaplikować na noc globulke? Boję się że przez to stracimy cykl. Swoją drogą jemu też dała 2 tabletki na grzyba, mi 5.
No nic ciul zrobię jak kazała i tyle. Jeden cykl w te czy w te.
Aa no i po nowym roku mężu na badania nasienia, jutro będę dzwonić o termin.
Tak pozatym moje tsh 2.46 uważa że jest ok, że tak do 2.5 może być ale mam sobie powtórzyć badanie bo to jest z października.
Teoretycznie mówiła że leczenie nie powinno zagrażać ewentualnej ciąży a w sumie zanim by doszło do zapłodnienia to ja już będę po leczeniu no ale właśnie nie wiem jak miałabym ogarnąć to fizycznie bo globulki zakłada się na noc a my staramy się zawsze wieczorami. No chyba że np pykanko o kolo 21 a globulka przed północą i heja.Ja bym niestety odpuściła kolejny cykl. Przykre to, ale lepsze niż zajście w ciąże przy infekcji Za to endo ładne, tłuściutkie, może i okres przyjdzie wcześniej
Bo rozumiem ze w trakcie miesiączki się globulek nie stosuje? (Nie wiem, nie miałam tej dolegliwości nigdy)
Jak końcowe leczenie to myślę, że nic straconego nie będzie , ogarniecieTeoretycznie mówiła że leczenie nie powinno zagrażać ewentualnej ciąży a w sumie zanim by doszło do zapłodnienia to ja już będę po leczeniu no ale właśnie nie wiem jak miałabym ogarnąć to fizycznie bo globulki zakłada się na noc a my staramy się zawsze wieczorami. No chyba że np pykanko o kolo 21 a globulka przed północą i heja.
Ja przeważnie takie endo mam więc myślę że o czasie będzie małpa (o ile wgl ).
Tak nie stosuje się w czasie miesiączki, w zasadzie nie wiem czemu ale wydaje mi się że to by było bez sensu to większość leku by wypłynęła wraz z krwią siła grawitacji