reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No ja po wizycie i tak.
Torbiel zostawiamy w spokoju i usuwamy dopiero przy cesarce chyba że nie zajdę do pół roku to pewnie laparo.
Owulka była z lewego jajnika, 6dpo dziś i endometrium ma prawie 1cm :)
Dostałam też globulki na grzybice pochwy i tabletki doustnie na odgrzybianie. Mam to wszystko zacząć brać po okresie o ile ten nadejdzie. Kazała brać po okresie bo teoretycznie za 8/9dni mam mieć @ i nie zdążyłabym wyaplikowac bo mam leczenie na 10dni o i już mam rozkmine bo przecież jak zacznę po okresie to mi to zahaczy o okres płodny.. czyli co mam popykać ze starym a potem zaaplikować na noc globulke? Boję się że przez to stracimy cykl. Swoją drogą jemu też dała 2 tabletki na grzyba, mi 5.

No nic ciul zrobię jak kazała i tyle. Jeden cykl w te czy w te.

Aa no i po nowym roku mężu na badania nasienia, jutro będę dzwonić o termin.

Tak pozatym moje tsh 2.46 uważa że jest ok, że tak do 2.5 może być ale mam sobie powtórzyć badanie bo to jest z października.

nie wiem gdzie Wy ten cień widzicie, chyba ślepa jestem 🤓
Chyba styczniowe koziorożce tak mają, bo ja też nic nie widzę.

W ogóle błondziorno wszystkim.
Ja dziś w pracy bardzo słabo się czułam- leci ze mnie, jak z kaczki. Poszło kilka podpasek i wszytskie tampony, jakie miałam zużyłam. Wszyscy się pytali, czy jestem zmęczona.
Już dawno tak obfitego okresu nie miałam, chyba ostatnio za nastoletnich lat.
3 dc to powinno u mnie się kończyć, a nie rozkręcać🤨.

No ja po wizycie i tak.
Torbiel zostawiamy w spokoju i usuwamy dopiero przy cesarce chyba że nie zajdę do pół roku to pewnie laparo.
Owulka była z lewego jajnika, 6dpo dziś i endometrium ma prawie 1cm :)
Dostałam też globulki na grzybice pochwy i tabletki doustnie na odgrzybianie. Mam to wszystko zacząć brać po okresie o ile ten nadejdzie. Kazała brać po okresie bo teoretycznie za 8/9dni mam mieć @ i nie zdążyłabym wyaplikowac bo mam leczenie na 10dni o i już mam rozkmine bo przecież jak zacznę po okresie to mi to zahaczy o okres płodny.. czyli co mam popykać ze starym a potem zaaplikować na noc globulke? Boję się że przez to stracimy cykl. Swoją drogą jemu też dała 2 tabletki na grzyba, mi 5.

No nic ciul zrobię jak kazała i tyle. Jeden cykl w te czy w te.

Aa no i po nowym roku mężu na badania nasienia, jutro będę dzwonić o termin.

Tak pozatym moje tsh 2.46 uważa że jest ok, że tak do 2.5 może być ale mam sobie powtórzyć badanie bo to jest z października.
Ja bym niestety odpuściła kolejny cykl. Przykre to, ale lepsze niż zajście w ciąże przy infekcji 🤷🏻‍♀️ Za to endo ładne, tłuściutkie, może i okres przyjdzie wcześniej :)
Bo rozumiem ze w trakcie miesiączki się globulek nie stosuje? (Nie wiem, nie miałam tej dolegliwości nigdy)

Ja bym niestety odpuściła kolejny cykl. Przykre to, ale lepsze niż zajście w ciąże przy infekcji 🤷🏻‍♀️ Za to endo ładne, tłuściutkie, może i okres przyjdzie wcześniej :)
Bo rozumiem ze w trakcie miesiączki się globulek nie stosuje? (Nie wiem, nie miałam tej dolegliwości nigdy)
Teoretycznie mówiła że leczenie nie powinno zagrażać ewentualnej ciąży a w sumie zanim by doszło do zapłodnienia to ja już będę po leczeniu no ale właśnie nie wiem jak miałabym ogarnąć to fizycznie bo globulki zakłada się na noc a my staramy się zawsze wieczorami. No chyba że np pykanko o kolo 21 a globulka przed północą i heja.
Ja przeważnie takie endo mam więc myślę że o czasie będzie małpa (o ile wgl 🙏).
Tak nie stosuje się w czasie miesiączki, w zasadzie nie wiem czemu ale wydaje mi się że to by było bez sensu to większość leku by wypłynęła wraz z krwią siła grawitacji

Teoretycznie mówiła że leczenie nie powinno zagrażać ewentualnej ciąży a w sumie zanim by doszło do zapłodnienia to ja już będę po leczeniu no ale właśnie nie wiem jak miałabym ogarnąć to fizycznie bo globulki zakłada się na noc a my staramy się zawsze wieczorami. No chyba że np pykanko o kolo 21 a globulka przed północą i heja.
Ja przeważnie takie endo mam więc myślę że o czasie będzie małpa (o ile wgl 🙏).
Tak nie stosuje się w czasie miesiączki, w zasadzie nie wiem czemu ale wydaje mi się że to by było bez sensu to większość leku by wypłynęła wraz z krwią siła grawitacji
Jak końcowe leczenie to myślę, że nic straconego nie będzie 🤷‍♀️, ogarniecie

reklama
Do góry