reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Kiedyś spotkałam się ze stwierdzeniem, że toxo dużo łatwiej/częściej zarazi się człowiek od surowego kota aniżeli od kota. W sumie ta teoria mogłaby się podpiąć pode mnie i znajoma, ja kociara ona nie. Ja nie przeszłam, a ona tak 🙈, ale nie mam na to badań naukowych, jedynie spotkałam się z opinią takę od lekarza usłyszana.
Surowego kota 😁

Ja oceniam po wykresie ale widzę go pół
Prosze nawet dwa 😁
Ja tez uważam, ze to tylko cień fabrycznej, pamietam jak wygladał cien kreseczki wieć czekam na to lub na @. Mam mieć 7 lub 8.12, jutro ostatni test wg harmonogramu i czekam na @. Ale jakby mialo być zapłodnienie to szybciej z 24.11 niz z 20.11 tak sobie wydumałam.

Załączniki

• Screenshot_20221205-102804_Premom.jpg
    Screenshot_20221205-102804_Premom.jpg
    193,1 KB · Wyświetleń: 66
  • Screenshot_20221205-102733_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20221205-102733_OvuFriend.jpg
    100,1 KB · Wyświetleń: 65
Prosze nawet dwa 😁
Ja tez uważam, ze to tylko cień fabrycznej, pamietam jak wygladał cien kreseczki wieć czekam na to lub na @. Mam mieć 7 lub 8.12, jutro ostatni test wg harmonogramu i czekam na @. Ale jakby mialo być zapłodnienie to szybciej z 24.11 niz z 20.11 tak sobie wydumałam.

Ty to masz te wykresy 😅😂
Ja jestem jednak wierną fanką flo

Prosze nawet dwa 😁
dla mmnie wszystkie te wykresy to czarna magia. Jak już coś sobie ułożyłam na podstawie swojego, to widzę, że ktoś ma zupełnie inny, sprzeczny z moim 🤯

dla mmnie wszystkie te wykresy to czarna magia. Jak już coś sobie ułożyłam na podstawie swojego, to widzę, że ktoś ma zupełnie inny, sprzeczny z moim 🤯
Ale wiesz one mogą być różne, właściwie chodzi tylko o to, by temperatura nie spadala pod koniec cyklu pod kreskę, bo to wróży @. A wykres wrozacy ciążę musi miec 16 wysokich temperatur to juz kazda z nas szybciej wykona test lub dostanie plamien zapowiadajacych @. Na ovufriend duzo wykresów jest do analizy.

reklama
Do góry