królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
22.11 owulak pozytywnyA Ty nie jesteś 13 dpo?
Seks 20.11, 24.11 ty mi powiedz ja liczę, ze owu mogla byc 23.11, najpozniej 24.11, bo identyczne owulaki wychodzily mi do 25.11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
22.11 owulak pozytywnyA Ty nie jesteś 13 dpo?
22.11 owulak pozytywny
Seks 20.11, 24.11 ty mi powiedz ja liczę, ze owu mogla byc 23.11, najpozniej 24.11, bo identyczne owulaki wychodzily mi do 25.11
Surowego kotaKiedyś spotkałam się ze stwierdzeniem, że toxo dużo łatwiej/częściej zarazi się człowiek od surowego kota aniżeli od kota. W sumie ta teoria mogłaby się podpiąć pode mnie i znajoma, ja kociara ona nie. Ja nie przeszłam, a ona tak , ale nie mam na to badań naukowych, jedynie spotkałam się z opinią takę od lekarza usłyszana.
Prosze nawet dwaJa oceniam po wykresie ale widzę go pół
Prosze nawet dwa
Ja tez uważam, ze to tylko cień fabrycznej, pamietam jak wygladał cien kreseczki wieć czekam na to lub na @. Mam mieć 7 lub 8.12, jutro ostatni test wg harmonogramu i czekam na @. Ale jakby mialo być zapłodnienie to szybciej z 24.11 niz z 20.11 tak sobie wydumałam.
Wykasowałam flo i yuoni premim to moj nr 1 a ovufriend spoko, bo tam duzo wykresów innych pań.Ty to masz te wykresy
Ja jestem jednak wierną fanką flo
dla mmnie wszystkie te wykresy to czarna magia. Jak już coś sobie ułożyłam na podstawie swojego, to widzę, że ktoś ma zupełnie inny, sprzeczny z moimProsze nawet dwa
Ja tez uważam, ze to tylko cień fabrycznej, pamietam jak wygladał cien kreseczki wieć czekam na to lub na @. Mam mieć 7 lub 8.12, jutro ostatni test wg harmonogramu i czekam na @. Ale jakby mialo być zapłodnienie to szybciej z 24.11 niz z 20.11 tak sobie wydumałam.
Ale wiesz one mogą być różne, właściwie chodzi tylko o to, by temperatura nie spadala pod koniec cyklu pod kreskę, bo to wróży @. A wykres wrozacy ciążę musi miec 16 wysokich temperatur to juz kazda z nas szybciej wykona test lub dostanie plamien zapowiadajacych @. Na ovufriend duzo wykresów jest do analizy.dla mmnie wszystkie te wykresy to czarna magia. Jak już coś sobie ułożyłam na podstawie swojego, to widzę, że ktoś ma zupełnie inny, sprzeczny z moim
dla mmnie wszystkie te wykresy to czarna magia. Jak już coś sobie ułożyłam na podstawie swojego, to widzę, że ktoś ma zupełnie inny, sprzeczny z moim
ale ja tu jakiejkolwiek logiki szukam, nawet nie że sensu, odrobiny, odrobinki logiczki takiej malusiej, a tu ni maaaaa!Nic w tym dziwnego, raczej nienma dwóch osób o jednakowych wykresach