reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Przyszłam się wyżalić.
Mam bardzo trudny okres w pracy i w domu i wszędzie. Mam wrażenie, że wszystko mnie przytłacza.
Mam momenty, że mam ochotę stanąć i krzyczeć.
Ten rok to jakaś totalna katastrofa.
Mam tak samo.. Do tego stopnia przytłoczyły mnie wydarzenia tego roku, że poszłam ostatnio do psychiatry bo sama ze sobą już sobie nie radziłam.. płakałam, śmiałam się, byłam niespokojna, serce waliło jak szalone, nie chciałam sama w domu zostawać 🤯 Dostałam "polepszacze dnia" i zaczynam odczuwać ulgę.. Nowy rok będzie lepszy! ❤️

reklama
😒

Załączniki

• IMG_5048.jpeg
    IMG_5048.jpeg
    124,2 KB · Wyświetleń: 88
Ja wracam zapisuje się na 14.12 na testowanie bede ok 2 dni przed planowanym okresem, zamówiłam testy i udało nam się zgrać w czasie owulacji więc mam znowu jakieś nadzieję 😂
Co do doła i przygnębienia też miewam takie okresy , ale już rzadziej bo też bywało ciężko napadał mnie taki szloch że trudno to było opanować. Co mi pomogło to medytacje , podcasty , docenianie codziennie wieczorem dobrych momentów , wyłapywanie ich. U mnie to naprawdę działa ❤️ warto rozejrzeć się za jakąś terapia może

Dziewczyny czy Wy też miewacie po owulacji bóle podbrzusza, czasami delikatne ciągniecie albo jajniki? Kilka dni po owulacji miałam takie właśnie odczucia, później chwila przerwy, dwa dni temu wieczorem jakbym miała okres dostać takie dziwne uczucie, nie że jakoś mocno, wczoraj też trochę mnie pobolewało ale to nie jest tak że cały dzień. Śluzu więcej mam wieczorem ale bez szału jakoś, bielizna czasami delikatnie mokra;/ trochę białawy i rzadki. Okres za trzy dni, dziś 12dpo i biało. Kiedyś nie miałam takiego czegoś jak pobolewania pomiędzy cyklami, może po prostu tak już będzie i to normalne?
Co do ciężkiego czasu, to faktycznie ten rok jest kiepski :( ale życzę Nam wszystkim tutaj, aby kolejny był owocny i spokojny🥺❤️

Mam tak samo.. Do tego stopnia przytłoczyły mnie wydarzenia tego roku, że poszłam ostatnio do psychiatry bo sama ze sobą już sobie nie radziłam.. płakałam, śmiałam się, byłam niespokojna, serce waliło jak szalone, nie chciałam sama w domu zostawać 🤯 Dostałam "polepszacze dnia" i zaczynam odczuwać ulgę.. Nowy rok będzie lepszy! ❤️
Te polepszacze są bezpieczne w staraniach/ciąży?

Uff, przygotowałam prezenty mikołajowe dla męża i mamy i mogę w końcu też napisać o swoich odczuciach.

Ja odczuwam obojętność wobec wszystkiego. Teraz zwłaszcza w kwestii starań.
Nie wiem, co myśleć. Zwłaszcza po odebraniu wyników męża.
On: parametry nasienia świetne.
Ona: owuluje, endo chwilę po owu 10 mm, tarczyca ustawiona.

I kur…nic nie pyka. Niby wszystko powinno się udać.
Jeszcze tydzień temu był plan na głębszą diagnostykę, teraz mam do tego stosunek obojętny, bo przecież to nie może być tak, że dwie zdrowe osoby nie mogą mieć dzieci. Zeszło ze mnie powietrze, jestem taka rozmamlaszona.

Dobra, wiem, że może, ale naprawdę chcę odpocząć od biegania po lekarzach, bo mam dość.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy Wy też miewacie po owulacji bóle podbrzusza, czasami delikatne ciągniecie albo jajniki? Kilka dni po owulacji miałam takie właśnie odczucia, później chwila przerwy, dwa dni temu wieczorem jakbym miała okres dostać takie dziwne uczucie, nie że jakoś mocno, wczoraj też trochę mnie pobolewało ale to nie jest tak że cały dzień. Śluzu więcej mam wieczorem ale bez szału jakoś, bielizna czasami delikatnie mokra;/ trochę białawy i rzadki. Okres za trzy dni, dziś 12dpo i biało. Kiedyś nie miałam takiego czegoś jak pobolewania pomiędzy cyklami, może po prostu tak już będzie i to normalne?
Co do ciężkiego czasu, to faktycznie ten rok jest kiepski :( ale życzę Nam wszystkim tutaj, aby kolejny był owocny i spokojny🥺❤️
Tak, miewam tak i uważam, że to całkiem normalne.

reklama
Do góry