reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Przed staraniami zrobiłam sobie cały pakiet dla kobiet planujących ciążę, była jakaś promocja... Brak przebycia toxo mnie również zdziwił, bo też spędziłam kawał dzieciństwa liżąc koty i jedząc wszystko prosto z ogrodu...A w kwestii powtarzania badań w kierunku cytomegalii w sytuacji, kiedy się ją już przęsło, to trochę dziwne, bo jak u mnie wyszło że miałam przebytą to lekarz pierwsze co powiedział, że jedne g*wno mamy z głowy w kwestii toxo też czytałam, że jak już babka to przejdzie to w przyszłej ciąży to jest niegroźne
Dziewczyny staraczki: badałyście sobie to z ciekawości? Toksoplazmoze i cytomegalię?
Owulacja
@Lady With Cats Ty pracujesz w laboratorium? Tzn. tworzysz zakresy referencyjne? Dobrze pamiętam?
Dong
W Alabie nam wpychali to przy każdej okazji, niezależnie od kwoty do zapłatySwoją drogą w Diagnostyce i Alabie była (jest?) taka akcja profilaktyczna hcv, że jak się robiło badania za co najmniej 150 PLN to hcv można było zrobić za darmo. Następnym razem jak będzie robić badania to można zapytać :-).
Ach, no piękne.Piękne dzieciństwo jeszcze muszki takie małe jadłam, przypomniało mi się i jakoś nigdy na nic nie chorowałam w dzieciństwie
Chociaż, jak dorobię się dzieciaka, to ono pewnie też przejdzie fazę zjadania owadów i owoców z ogrodu, bo przy domu mam spore podwórko i ogród i nie zamierzam kontrolować go ja każdym kroku.
Niech se poużywa!
Owulacja
Ale to jest dobre badanie, jedno z obowiązkowych w drugiej połowie ciążyW Alabie nam wpychali to przy każdej okazji, niezależnie od kwoty do zapłaty
No ale nie w medycznym, a chemicznym .@Lady With Cats Ty pracujesz w laboratorium? Tzn. tworzysz zakresy referencyjne? Dobrze pamiętam?
To trochę różnica.
reklama
93kora
Wrzucę te wyniki jak ktoś się zna