reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

A tam od razu uszypliwa, sama się dopiero dzisiaj zapisałam 😁
Ale jesteś w ciąży i masz toxo czy jesteś miedzyciążami i masz toxo?
Potwierdzona ciąża, jestem bez jednego jajowodu z 2 jajnikami i jednym jajnikiem nieczynnym... Wykryli mnie to *****... Z momentu odechciało mi się wszystkiego, nie wyobrażam sobie życia z dzieckiem niepełnosprawnym... Sorry za takie bezpośrednie..

reklama
Potwierdzona ciąża, jestem bez jednego jajowodu z 2 jajnikami i jednym jajnikiem nieczynnym... Wykryli mnie to *****... Z momentu odechciało mi się wszystkiego, nie wyobrażam sobie życia z dzieckiem niepełnosprawnym... Sorry za takie bezpośrednie..
Współczuję mega. Toxo to była moja największa zmora w ciąży. Badałam przeciwciała praktycznie co miesiąc przy zwykłych badaniach. Robiłaś awidność? Konsultowałaś już z lekarzem? Który tydzień? Może jak zaszłaś to już zdrowiałaś z tego?

Współczuję mega. Toxo to była moja największa zmora w ciąży. Badałam przeciwciała praktycznie co miesiąc przy zwykłych badaniach. Robiłaś awidność? Konsultowałaś już z lekarzem? Który tydzień? Może jak zaszłaś to już zdrowiałaś z tego?
IGG 299,0 IgM 1,170 to wyniki z 24.11 sukin**** zagubili moje Igm i dopiero w piątek doszły. Poszłam od razu na awidnosc niestety 69,50 a poniżej 70 jest niska a IgM spadło do 290,0. co z tego, że jutro antybiotyk dostanę jak to już 11 tydzień...

IGG 299,0 IgM 1,170 to wyniki z 24.11 sukin**** zagubili moje Igm i dopiero w piątek doszły. Poszłam od razu na awidnosc niestety 69,50 a poniżej 70 jest niska a IgM spadło do 290,0. co z tego, że jutro antybiotyk dostanę jak to już 11 tydzień...
Priv, bo to nie to miejsce 🙃

HEJKA
sorki, że prawie mnie tu nie ma ale dziecko mi zajmuje całe dnie. Staram się was na bieżąco czytać choć teraz zgubiona jestem! Dlatego spytam się jak się czujecie dziewczyny?

A ja rozumiem Ciebie doskonale. Na sali w czerwcu jak byłam z jedną matką to zaraziła dzieckiem cytomegalią. Niby dzieciak urodzony o czasie, z prawidlowa wagą.. ale jednak trafił do inkubatora. Mimo to ostatnio dostałam wiadomość że po 4 miesiacach wychodzi do domu i będzie żył 😊
Usłyszała również od lekarza, że jeśli w przyszłej ciąży będzie miała dodatni wynik toxo lub cytomalgi to ma robić co 3 tygodnie morfologię bo nie zawsze dziecko się zaraża.
Więc może nie zarazi się Twoje dzieciątko?

reklama
Do góry