reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Szukasz jej testami czy wysłuchujesz się w swoje ciało?Ja wciąż czekam na owulacje
LadyCaro
dobra, ale dalej ja mówię o wrażeniu jakie odnisłyśmy a Ty o grze różnych drużynTrochę tak było, bo mnie trzepało, jak widziałam ich grę.
Naprawdę śledzę każdy mecz. Każdy.
I porównując z innymi przegranymi, to w grze naszych było widać zrezygnowanie.
To odbiera uciechę z patrzenia na grę.
Amerykanie, Australijczycy wczoraj grali z Holandią i Argentyną.
I dawali z siebie wszytsko.
Japonia? Czarny koń turnieju. Nie przejmują się nikim i niczym. Widać piękne zgranie, dokładne podania, grę do końca.
Owulacja
Kiedy testujesz?To ja też się wtrącę co do piłki nożnej. Jak jest sezon oglądam ligi, włoskie, niemieckie, angielskie, hiszpańska i czasem obejrzę inne tam gdzie grają Polacy. Champions league też oglądam Niemcy i Belgowie odpadli w Mistrzostwach Świata, natomiast Włosi nie zakwalifikowali się nawet na turniej tak dla sprostowania. Ostatnie mecze Polski to porażka, dzisiaj pokazali klasę w 1 połowie. Jako reprezentacja nie potrafią grać zespołowo, grają tylko jednostki na boisku. Natomiast w swoich klubach grają rewelacyjne i tam jakoś zespół dla Nich istnieje hehe Ty nie ma znaczenia czy Brzęczek, Suosa czy Michniewicz oni nie mają gry drużynowej i póki się to nie zmieni będą grali jak kopacze na boisku
Tłumaczyłam mój punkt widzenia.dobra, ale dalej ja mówię o wrażeniu jakie odnisłyśmy a Ty o grze różnych drużyn
I przyznałam, że trochę tak było, jak napisałaś.
Biję się w pierś.
93kora
Nie bądź uszczypliwa wątek otwarty, caly Czas Was podczytuję, byłam tutaj tyle, że na staraczkach w 2019, 2020 i 2021 z ciąża pozamaciczną. Boję się, że wrócę na te testowanie bo mi wykryli toxo... Także daruj sobieKiedy testujesz?
Owulacja
Tylko nie za mocno żeby Cię suty nie bolały tak jak mnie terazTłumaczyłam mój punkt widzenia.
I przyznałam, że trochę tak było, jak napisałaś.
Biję się w pierś.
Zazuu
Szukasz jej testami czy wysłuchujesz się w swoje ciało?
Gdybym miała słuchać swojego ciała to bym 4 lata w ciąży chodziła
Robię owulaki i mierze temperature.
Powinnam chyba dorzucić jeszcze seks
Owulacja
A tam od razu uszypliwa, sama się dopiero dzisiaj zapisałamNie bądź uszczypliwa wątek otwarty, caly Czas Was podczytuję, byłam tutaj tyle, że na staraczkach w 2019, 2020 i 2021 z ciąża pozamaciczną. Boję się, że wrócę na te testowanie bo mi wykryli toxo... Także daruj sobie
Ale jesteś w ciąży i masz toxo czy jesteś miedzyciążami i masz toxo?
reklama
Owulacja
Właśnie chyba się rozwinę o te owulaki w przyszłym cyklu chociaż blokuje mnie teza, że przy pcos wychodzą nieprawdziwieGdybym miała słuchać swojego ciała to bym 4 lata w ciąży chodziła
Robię owulaki i mierze temperature.
Powinnam chyba dorzucić jeszcze seks