reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Trochę tak było, bo mnie trzepało, jak widziałam ich grę.
Naprawdę śledzę każdy mecz. Każdy.
I porównując z innymi przegranymi, to w grze naszych było widać zrezygnowanie.
To odbiera uciechę z patrzenia na grę.

Amerykanie, Australijczycy wczoraj grali z Holandią i Argentyną.
I dawali z siebie wszytsko.

Japonia? Czarny koń turnieju. Nie przejmują się nikim i niczym. Widać piękne zgranie, dokładne podania, grę do końca.
dobra, ale dalej ja mówię o wrażeniu jakie odnisłyśmy a Ty o grze różnych drużyn :D

To ja też się wtrącę co do piłki nożnej. Jak jest sezon oglądam ligi, włoskie, niemieckie, angielskie, hiszpańska i czasem obejrzę inne tam gdzie grają Polacy. Champions league też oglądam 😉 Niemcy i Belgowie odpadli w Mistrzostwach Świata, natomiast Włosi nie zakwalifikowali się nawet na turniej tak dla sprostowania. Ostatnie mecze Polski to porażka, dzisiaj pokazali klasę w 1 połowie. Jako reprezentacja nie potrafią grać zespołowo, grają tylko jednostki na boisku. Natomiast w swoich klubach grają rewelacyjne 😉 i tam jakoś zespół dla Nich istnieje hehe 😁 Ty nie ma znaczenia czy Brzęczek, Suosa czy Michniewicz oni nie mają gry drużynowej i póki się to nie zmieni będą grali jak kopacze na boisku 😁
Kiedy testujesz?

Nie bądź uszczypliwa 😉 wątek otwarty, caly Czas Was podczytuję, byłam tutaj tyle, że na staraczkach w 2019, 2020 i 2021 z ciąża pozamaciczną. Boję się, że wrócę na te testowanie bo mi wykryli toxo... Także daruj sobie 😉
A tam od razu uszypliwa, sama się dopiero dzisiaj zapisałam 😁
Ale jesteś w ciąży i masz toxo czy jesteś miedzyciążami i masz toxo?

reklama
Gdybym miała słuchać swojego ciała to bym 4 lata w ciąży chodziła 😂
Robię owulaki i mierze temperature.
Powinnam chyba dorzucić jeszcze seks 😂
Właśnie chyba się rozwinę o te owulaki w przyszłym cyklu chociaż blokuje mnie teza, że przy pcos wychodzą nieprawdziwie 🤔

Do góry