reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
I testowałaś? Mój chyba myśli, że to robiłam, skoro też mi mówił plus szykuję się do proseczjo :D. Ale ja wiem swoje i szkoda mi testu. Pewnie w poniedziałek będzie okres.
Taaa, bo stał nade mną.
Po godzinie okres dostałam.

Powiedziałam mu wtedy, że stary rok, to mogłam testować, ale w Nowym wracam do swojego nietestowania.
Co robię test, to do godziny okres przychodzi😉.

Taaa, bo stał nade mną.
Po godzinie okres dostałam.

Powiedziałam mu wtedy, że stary rok, to mogłam testować, ale w Nowym wracam do swojego nietestowania.
Co robię test, to do godziny okres przychodzi😉.
To mamy podobne podejście, ja nie widzę sensu testowania skoro czuję, że okres się zbliża. Szkoda testów, szkoda mojego czasu. I chyba nawet jak wejdę na clo to będę czekała aż okres się bardzo spóźni i dopiero wtedy beta.

Jedyne, co burzy ten piękny, ciepły wieczór, to rąbanie petard.

Moje zwierzaki są przestraszone, nie wspominając o tym, że słyszałam dzikie gęsi, które teraz leciały.
Biedne 🙁.

reklama

Załączniki

• Screenshot_20221231_181348.jpg
    Screenshot_20221231_181348.jpg
    75,8 KB · Wyświetleń: 42
Do góry