reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
W sumie z drugiej strony - miałam też znajomych bez dzieci, ale ich pochłonęła kariera i inne sprawy... i też kontakt jakoś osłabł. No i 1000-1500 km nie ułatwia sprawy... Czy to odległość, czy posiadanie dzieci - wiele jest sytuacji które weryfikują relacje i pozwalają odróżnić znajomość od przyjaźni.
Mój mąż ma w sumie inne podejście niż ja i jemu nie przeszkadza, że jest nieco wyoutowany przez swoich znajomych z dziećmi. Dostosuje się do wszystkiego. Dzieci przybywa, on coraz więcej ma prezentów do kupowania. No ale dla kobiet to chyba inaczej wygląda...
Nie, nie czuję się "wybrakowana" w jakimś głębokim sensie. Tylko tego wózka mi było brak, żeby pójść z resztą na kawę ;-)

Ale czasami sobie myślę o jednym - żeby tym wszystkim, którzy pewnie już postawili na nas, starych, krzyżyk, szczena opadła na widok naszego wózka. No i zawartości szczególnie :-D
ooo to to!❤️

I mój poprzedni nick widać 🤗
Sad Season 17 GIF by America's Got Talent's Got Talent

Właśnie, zamierzasz zmienić jakoś w najbliższym czasie? ;-)

jejku mamy bardzo podobnie bo ja miałam miesiączkę 9.12 i dziś 8dpo Boże żeby chociaż Tobie się udało, cholernie trzymam kciuki!!!!❤️
[/QUOTE
jejku mamy bardzo podobnie bo ja miałam miesiączkę 9.12 i dziś 8dpo Boże żeby chociaż Tobie się udało, cholernie trzymam kciuki!!!!❤️
I ja mam podobnie ostania @ 9.12 dziś jest 9 a 10 dpo następna @ ma być 5.01 oby nie było 😁

reklama
Tak, ale czy w tej paczce zaszli wszyscy na raz czy wykruszali się powoli?
Bo mi się tak rozwaliła "fantastyczna czwórka", ja nie mogłam mieć dzieci, one tak, i to z czasem po kilka. I ja z tego odpadłam. Ale to trwało kilka lat, gdzie ja już się zadomowiłam w innym gronie, z którego tym razem to ja odeszłam 🙃
Rozwaliło się tak towarzystwo ze studiów w przeciągu roku. Tzn oni się dalej spotykają ze sobą ale nas przestali uwzględniać w swoich planach w pewnym momencie i zaczęliśmy się pokątnie dowiadywać, że jakieś ognisko było.

I my w dodatku tacy mało imprezowi jesteśmy w takim sensie, że by nam te dzieci w czymś przeszkadzały. Ja bardzo chętnie wezmę cudzego bombelka na spacer do ogrodu botanicznego albo pojadę z nim głaskać alpaki. Co zresztą robię z córką mojego brata.
Dziewczyny któraś z Was korzystała z paskowych facelle? Mają fabryczną jak te strumieniowe? Bylam na zakupach, wziełam no najtańsze na jutro i pojutrze mimo wszystko, jesli ovu była 21.12 to dzis jest 9 dni po, ewentualnie 20.12 to 10 dni po...
myślę ok biorę najtansze, bo Nowy Rok pinki dojdą moze w sobote, moze w poniedziałek....
Czy ja glupia jakaś jestem, czy pecha mam.
Idź zrób betę, może to biochem tak jak ostatnio u @LadyCaro.
Właśnie mam poważną rozkminę, gdzie znaleźć takich nowych znajomych w naszym wieku... Klub szachowy? :-D Robótki ręczne? ;-)
No właśnie nie wiem :p klub gospodyń wiejskich to trochę nie mogą kategoria wiekowa, śpiewać nie umiem, do klubów nie chodzę ;-)

Do góry