reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dziewczyny, byłam na monitoringu i no póki co wyglada na to, że za wolno mi pęcherzyk rośnie żeby była owulacja. Za 3 dni znowu idę na wizytę. Jak dwa cykle, będą takie wyniki, to pewnie dostanę jakaś stymulację. Ginekolog powiedział, że wszystkie wyniki mam w normie, nasienie tez dobre. Wiec mam nadzieje, ze to taki powód i w 2023 się uda 😄
A który dzień cyklu i jakiej wielkości pecherzyki?

reklama
Na razie jestem Owulacja bo Owulację wszyscy kochają i jej pożądają 😁
Season 3 Yes GIF by Friends

Rozwaliło się tak towarzystwo ze studiów w przeciągu roku. Tzn oni się dalej spotykają ze sobą ale nas przestali uwzględniać w swoich planach w pewnym momencie i zaczęliśmy się pokątnie dowiadywać, że jakieś ognisko było.
U mnie było zupełnie inaczej w sumie... Ja wyjechałam daleko, towarzystwo zostało na miejscu. I każdy z nich ze mną utrzymywał kontakt, ale między sobą jakoś nie bardzo... Spotykali się, gdy przyjeżdżałam, ale nic poza tym. W sumie dzieci nie miały wielkiego wpływu, bardziej chyba różne losy zawodowe... Strasznie szkoda, bo naprawdę wiele nas łączyło... jak się wydawało!
Najlepsze jest to, że odnowiłam po latach kontakt z moją najlepszą koleżanką, wszystko było super... Aż dowiedziała się, że mój ślub był protestancki - i uznała mnie chyba za antychrysta :-D
No właśnie nie wiem :p klub gospodyń wiejskich to trochę nie mogą kategoria wiekowa, śpiewać nie umiem, do klubów nie chodzę ;-)
U nas jest klub "Retro" - od 26 r.ż.... więc chyba już nawet to nie jest dla nas ;-)
Znajomi poszli np. na kurs rozpoznawania grzybów 😁 .

Zastanawiałyście się gdzie dorośli poznają innych dorosłych, robię sciage:
- na zajęciach sportowych (zumba, joga, pilates, pole dance, etc),
- w internecie na forach tematycznych (będę w połowie stycznia w Wawie jak coś :D) albo na grupach lokalnych dotyczących np. planszowek, tras rolkowych, rowerowych, wymiany książek czy innych takich
- przy organizacji akcji społecznych, szczególnie lokalnie
- u stylistki paznokci, fryzjera
- w kolejce na poczcie, Lidlu, biedronce
- w grupie oczekujących na spóźniony autobus
- przy akcji gaśniczej u sąsiadów (chociaż w sumie tego nie polecam)

reklama
Do góry