reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Offtop: Gdzie w czerwcu na wakacje nie za miliony monet i żeby była temperatura 27-30? (ogólnie gorąco)
Byliśmy na Krecie ale orientuje się dalej :D
Włochy🫠.
Zwłaszcza południe- typu Apulia, Wybrzeże Amalfi, Kalabria.

My w czasie roku raz albo dwa jesteśmy we Włoszech.
Oczywiście samemu zorganizowany wyjazd.

no tylko nam zależy w sumie na grzaniu dupki na plaży w pierwszej kolejności, a Włoch szkoda na to :D
Jak grzanie dupki głównie, to może Kos, mała wyspa w ciepłym miejscu z przyjemnym wiaterkiem (takim, co daje oddech, nie rozwiewa włosów), w czerwcu 25-28 stopni, zawsze słońce, jak Wam się będzie chciało gdzieś ruszyć, to w jeden dzień cała wyspę można objechać, wynajem autka bez żadnych kaucji i cudów ;)

Jak grzanie dupki głównie, to może Kos, mała wyspa w ciepłym miejscu z przyjemnym wiaterkiem (takim, co daje oddech, nie rozwiewa włosów), w czerwcu 25-28 stopni, zawsze słońce, jak Wam się będzie chciało gdzieś ruszyć, to w jeden dzień cała wyspę można objechać, wynajem autka bez żadnych kaucji i cudów ;)
właśnie patrzę, byliśmy na Krecie rok temu grzać dupki i było bardzo fajnie

właśnie patrzę, byliśmy na Krecie rok temu grzać dupki i było bardzo fajnie
Ja na Kosie byłam z 3-miesięcznym maluchem, wiec chciałam mieć ciepło, niestromo i atrakcje na max. jeden dzień i tak właśnie było. Niezbyt dużo ludzi, można odpocząć. Na zwiedzanie ciekawe jest miasto Kos i ruiny, zachód słońca w Zea (moim zdaniem przereklamowany, ale jak już się jest na Kosie😎), fajny park z pawiami na wolności(miły chłodek wśród starszych, wysokich drzew), samo południe wyspy- tam są fajne skałki i widoki. Maja tez kilka fajnych takich lazurowych plaż, turkus, ze aż boli ;)

reklama
tak, ja wiem, ale ja bym chciała sobie grzać dupę tydzień, a robiąc to we Włoszech będę miała wyrzuty, że nie zwiedzam :D Jak do Woch to tylko na jakieś zwiedzanie, golądanie, plażatrochę poleżeć i wio dalej :D
Rozumiem🙂.
No u nas dwa dni na plażowanie jest optymalne- tak, to musimy zwiedzać, zwiedzać, zwiedzać.

Ale mój kumpel z pracy polecał na typowe grzanie doopki Cypr.

Do góry