reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Jakby każdy wyjazd wiązał się z ciążą, to my bylibyśmy już wielodzietną rodziną😆.

A propos wyjazdów, to ja znalazłam Seszele za tak śmieszne pieniądze, że aż żal, że w tym terminie musimy być w domu😓.
Oczywiście organizacja wyjazdu po mojej stronie, ale cena jak Egipt w marcu🤯.
no ja jestem niezdolna do orgaizacji samej, muszę mieć wszystko pod nos 😂

reklama
Z biurem byłam tylko dwa razy w życiu właśnie na Maderze- objazdówka, a drugi wyjazd to był prezent od nas na 60-tkę dla mamy ubiegłej zimy.

Doceniam wygodę biura, ale uwielbiam to całe planowanie- szukanie okazji, szukanie terminu, potem co można zwiedzić, gdzie spać, jak się poruszać (nigdy auta nie wypożyczamy).
No sprawia mi to mnóstwo frajdy.

My też latamy głownie z biurem, ale bierzemy opcje ze śniadaniami i hotel taki, aby był dobrą bazą wypadową + wypożyczamy samochód Jesteśmy z tych ludzi nielubiących wylegiwania się na plaży cały dzień, więc my rano śniadanko w hotelu i kierunek zwiedzanie, obiad tam gdzie akurat jesteśmy. Do hotelu wracamy w zasadzie spać i na basen:)) w tym roku przesadziliśmy ze zwiedzaniem, bo po Maderze zrobiliśmy ok.100km pieszo, ale najlepsze to że był czas na przytulanki haha:D Teraz marzy się nam jednak typowy odpoczynek...

A chcesz na własną rękę, czy z biurem?

To zasadnicza kwestia.

Jak na własną rękę, to ja zwykle bilety zamawiam bezpośrednio na stronach linii lotniczych, a noclegi Booking albo Airbnb.
Przeglądam też strony typu Wakacyjni Piraci i Fly4Free- tam są podane pomysły na wyjazdy, czasem dodają oferty z biur podróży.
Raczej biuro 🙈, bo jakoś organizatoka wakacji nie jestem cudna 😂, a jak już coś organizuje to mnie pochłania za bardzo 😂

W ogóle to dziś mnie koleżanka nastraszyła, że jutro podczas konsultacji u chirurga szczękowo-twarzowego, mogą mi tę ósemkę wyrwać, jeśli nie będzie to skomplikowane rwanie😵‍💫.

Żebym się nastawiła psychicznie ewentualnie na to.
No generalnie, to ja nienastawiona jestem- wizja Sylwestra z Piccollo mnie nie urządza 😝. I liczyłam na jakiś szoping z mamą.
Pomijam już niedogodności, jakie mogą się wiązać z usuwaniem tego zęba.

Nie, jutro zdecydowanie nie jest dobry termin na rwanie😅.

reklama
Do góry