reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Jakby każdy wyjazd wiązał się z ciążą, to my bylibyśmy już wielodzietną rodziną😆.

A propos wyjazdów, to ja znalazłam Seszele za tak śmieszne pieniądze, że aż żal, że w tym terminie musimy być w domu😓.
Oczywiście organizacja wyjazdu po mojej stronie, ale cena jak Egipt w marcu🤯.
no ja jestem niezdolna do orgaizacji samej, muszę mieć wszystko pod nos 😂

reklama
Z biurem byłam tylko dwa razy w życiu właśnie na Maderze- objazdówka, a drugi wyjazd to był prezent od nas na 60-tkę dla mamy ubiegłej zimy.

Doceniam wygodę biura, ale uwielbiam to całe planowanie- szukanie okazji, szukanie terminu, potem co można zwiedzić, gdzie spać, jak się poruszać (nigdy auta nie wypożyczamy).
No sprawia mi to mnóstwo frajdy.

My też latamy głownie z biurem, ale bierzemy opcje ze śniadaniami i hotel taki, aby był dobrą bazą wypadową + wypożyczamy samochód Jesteśmy z tych ludzi nielubiących wylegiwania się na plaży cały dzień, więc my rano śniadanko w hotelu i kierunek zwiedzanie, obiad tam gdzie akurat jesteśmy. Do hotelu wracamy w zasadzie spać i na basen:)) w tym roku przesadziliśmy ze zwiedzaniem, bo po Maderze zrobiliśmy ok.100km pieszo, ale najlepsze to że był czas na przytulanki haha:D Teraz marzy się nam jednak typowy odpoczynek...

A chcesz na własną rękę, czy z biurem?

To zasadnicza kwestia.

Jak na własną rękę, to ja zwykle bilety zamawiam bezpośrednio na stronach linii lotniczych, a noclegi Booking albo Airbnb.
Przeglądam też strony typu Wakacyjni Piraci i Fly4Free- tam są podane pomysły na wyjazdy, czasem dodają oferty z biur podróży.
Raczej biuro 🙈, bo jakoś organizatoka wakacji nie jestem cudna 😂, a jak już coś organizuje to mnie pochłania za bardzo 😂

W ogóle to dziś mnie koleżanka nastraszyła, że jutro podczas konsultacji u chirurga szczękowo-twarzowego, mogą mi tę ósemkę wyrwać, jeśli nie będzie to skomplikowane rwanie😵‍💫.

Żebym się nastawiła psychicznie ewentualnie na to.
No generalnie, to ja nienastawiona jestem- wizja Sylwestra z Piccollo mnie nie urządza 😝. I liczyłam na jakiś szoping z mamą.
Pomijam już niedogodności, jakie mogą się wiązać z usuwaniem tego zęba.

Nie, jutro zdecydowanie nie jest dobry termin na rwanie😅.

reklama
Do góry