Brownie1992
Moderator
Teraz stymulacja Clo@Lady With Cats kochana mi można dawno wpisać , bo widzę, że dalej nie widniej przy mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz stymulacja Clo@Lady With Cats kochana mi można dawno wpisać , bo widzę, że dalej nie widniej przy mnie
Dokładnie takTeraz stymulacja Clo
Trzymam mocno kciukiNie wszystkie czytają staraczki więc tutaj też napiszę.
My już po transferze, mamy Bombelka na pokładzie . 5 stycznia weryfikacja bety.
Offtop: Gdzie w czerwcu na wakacje nie za miliony monet i żeby była temperatura 27-30? (ogólnie gorąco)
Byliśmy na Krecie ale orientuje się dalej
zachodnia część polskiego wybrzeża, bezalkoholowe proseczjo z Bolilolem w gratisieOfftop: Gdzie w czerwcu na wakacje nie za miliony monet i żeby była temperatura 27-30? (ogólnie gorąco)
Byliśmy na Krecie ale orientuje się dalej
Podgrzejesz atmosferę do tych co najmniej 27 stopni ;-)?zachodnia część polskiego wybrzeża, bezalkoholowe proseczjo z Bolilolem w gratisie
oczywiście, ja ogrzewam atmosferę swoim blaskiemPodgrzejesz atmosferę do tych co najmniej 27 stopni ;-)?
my z moim Starym mamy miejscówkę nad morzem pod Kołobrzegiem xDzachodnia część polskiego wybrzeża, bezalkoholowe proseczjo z Bolilolem w gratisie