reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja też mogę "pochwalić" sìę swoją fabryczną o ile po dodaniu ją zobaczycie 😁😁😁 z braku pozytywów dla rozrywki i ku przestrodze, te testy są bliźniaczą wersją tych z rossmana niemieckich.
Tak naprawdę to wydaje mi sie, że na absolutnie każdym tescie da sie dojrzeć ta fabryczna linie :D bo uwaga, on tam jest, nie zaczyna istnieć dopiero po osikaniu :D

reklama
Ja też mogę "pochwalić" sìę swoją fabryczną o ile po dodaniu ją zobaczycie 😁😁😁 z braku pozytywów dla rozrywki i ku przestrodze, te testy są bliźniaczą wersją tych z rossmana niemieckich.
tez miałam fabryczna może nawet nie być widać bo była widoczna ledwo co na żywo,ale jestem pewna ze to była fabryczna bo nie ściemniała na następny dzień🥲

Załączniki

• IMG_0149.jpeg
    IMG_0149.jpeg
    33,5 KB · Wyświetleń: 73
No ale to długo po już pozytywnym... u mnie np 1 pozytywny 18.12 i tak do 22.12 wychodzily nawet mocniejsze, ale biorąc pod uwagę kolejnosc, symptomy, śluz i przede wszystkim temperaturę to zakladam ovu była 21.12.... ale jak jest na prawdę to tylko.momitoring moglby zdradzić.
idę na proga 29.12 to będę wiedziała czy owulka była czy może się przesunęła:) kusi mnie ten monitoring ale lekarza mam za daleko bo jeżdżę aż do Wrocławia (120km) i byłoby to ciężkie. Muszę poszukać kogoś bliżej tylko na samą myśl znalezienia kogoś godnego zaufania w pobliżu graniczy z cudem, bo po stracie w maju się przyjechałam na tym🥺

Tak naprawdę to wydaje mi sie, że na absolutnie każdym tescie da sie dojrzeć ta fabryczna linie :D bo uwaga, on tam jest, nie zaczyna istnieć dopiero po osikaniu :D
Ale wiesz, bo zrobilas juz testów troche tak ja ja i byly takie gdzie nic nawet cienia nie bylo a potem trafisz test z tej samej firmy i nagle bach masz tą fabryczną i zaczynasz się zastanawiać. Ja np na pinkach tez trafilam i szare, żółte i białe ale byly fabryczne, tym bardziej, ze sobie porównać mozna z dziewczynami z autentycznym pozytywem... te tesciki są nowoscią dla mnie - one od razu po obsikaniu maja te fabryczną i dobrze, że jestem juz po NASTU cyklach ppdejrzliwa bo obsrałabym się z wyczekiwania w radosci nadziei na tez róż.

Ostatnia edycja:
nie na każdym na niektórych kompletnie nic nie ma,i można świecić obracać pod każdym kątem a nic sie nie ujrzy totalnie nie wiem od czego to zależy może od tego jak mocno zamoczony jest ? Nie mam pojęcia

reklama
Do góry