reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Który dzień po ? U mnie tez temperatura lekko w dół... czyli sylwester będzie szampański... ja to jakieś apogeum zmęczenia mam na koniec tego roku od 2 dni nie dość, że idę spać wcześniej niż zwykle to dosypiam po 2 godz w ciagu dnia... możnaby rzec wykończyły mnie przygotowania do świąt 😁🤣🎄☃️
Dobrze wygląda ta temp.na razie, więc co to już za przekreślanie 😜

reklama
Ja myślę, że ten podział na kreski i staraczki ma sens, bo ja na przykład czuję, że nigdzie nie pasuję i do tych staraczek mi najbliżej. Głupio mi wyskakiwać trochę na wątku z kreskami z informacjami o transferze czy innym ojojaniem.
A Ty 28 transfer, dobrze pamiętam? Muszę nadrobić staraczki 🙈 bo ja tam mam mega zaległości 🙈

Halo halo, co to za zbiorowa załamka leciutką obniżką temperatury albo opadniętymi cyckami? Proszę się ogarnąć! Dopóki temperatura nie spadnie do poziomu z pierwszej fazy cyklu albo nie przyjdzie @ jedziemy z tym koksem! Szkoda łez, zachowajcie te wodę w organizmie na produkowanie sików!
Dokładnie!

Hejo po Świętach ;)!
Ja niestety znów chora :/ jak to się dzieje? Jestem jakieś 5/6dpo (zależy czy owu miałam w dzień usg czy dzień wcześniej), ale zupełnie nie czuje się jakby owu była, piersi mnie nie bolą, jakoś tak dziwnie, no ale idę w czwartek na badanie proga, bo mój doktorek mi wystawił skierowanie w medi ;)
Na testowanie jestem wpisana na czwartek, ale może być za wczesnie, bo będę 7/8dpo.

reklama
Hejo po Świętach ;)!
Ja niestety znów chora :/ jak to się dzieje? Jestem jakieś 5/6dpo (zależy czy owu miałam w dzień usg czy dzień wcześniej), ale zupełnie nie czuje się jakby owu była, piersi mnie nie bolą, jakoś tak dziwnie, no ale idę w czwartek na badanie proga, bo mój doktorek mi wystawił skierowanie w medi ;)
Na testowanie jestem wpisana na czwartek, ale może być za wczesnie, bo będę 7/8dpo.
Biedna, ale teraz dramat z tym, mnie sama coś zbiera bo na świętach zajmowałam się 4roma chorowitkami🙈. Wszyscy pili moja herbatkę (polecam malinowa, 5 goździkow, gwiazdka anyżu, trochę kurkumy, cytryna i jak ma się to można pomarańcze i miód, można też dać imbir) 😁.

Do góry