reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Który dzień po ? U mnie tez temperatura lekko w dół... czyli sylwester będzie szampański... ja to jakieś apogeum zmęczenia mam na koniec tego roku od 2 dni nie dość, że idę spać wcześniej niż zwykle to dosypiam po 2 godz w ciagu dnia... możnaby rzec wykończyły mnie przygotowania do świąt 😁🤣🎄☃️
Dobrze wygląda ta temp.na razie, więc co to już za przekreślanie 😜

reklama
Ja myślę, że ten podział na kreski i staraczki ma sens, bo ja na przykład czuję, że nigdzie nie pasuję i do tych staraczek mi najbliżej. Głupio mi wyskakiwać trochę na wątku z kreskami z informacjami o transferze czy innym ojojaniem.
A Ty 28 transfer, dobrze pamiętam? Muszę nadrobić staraczki 🙈 bo ja tam mam mega zaległości 🙈

Halo halo, co to za zbiorowa załamka leciutką obniżką temperatury albo opadniętymi cyckami? Proszę się ogarnąć! Dopóki temperatura nie spadnie do poziomu z pierwszej fazy cyklu albo nie przyjdzie @ jedziemy z tym koksem! Szkoda łez, zachowajcie te wodę w organizmie na produkowanie sików!
Dokładnie!

Hejo po Świętach ;)!
Ja niestety znów chora :/ jak to się dzieje? Jestem jakieś 5/6dpo (zależy czy owu miałam w dzień usg czy dzień wcześniej), ale zupełnie nie czuje się jakby owu była, piersi mnie nie bolą, jakoś tak dziwnie, no ale idę w czwartek na badanie proga, bo mój doktorek mi wystawił skierowanie w medi ;)
Na testowanie jestem wpisana na czwartek, ale może być za wczesnie, bo będę 7/8dpo.

reklama
Hejo po Świętach ;)!
Ja niestety znów chora :/ jak to się dzieje? Jestem jakieś 5/6dpo (zależy czy owu miałam w dzień usg czy dzień wcześniej), ale zupełnie nie czuje się jakby owu była, piersi mnie nie bolą, jakoś tak dziwnie, no ale idę w czwartek na badanie proga, bo mój doktorek mi wystawił skierowanie w medi ;)
Na testowanie jestem wpisana na czwartek, ale może być za wczesnie, bo będę 7/8dpo.
Biedna, ale teraz dramat z tym, mnie sama coś zbiera bo na świętach zajmowałam się 4roma chorowitkami🙈. Wszyscy pili moja herbatkę (polecam malinowa, 5 goździkow, gwiazdka anyżu, trochę kurkumy, cytryna i jak ma się to można pomarańcze i miód, można też dać imbir) 😁.

Do góry