reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Dziewczyny czy to możliwe ze mam jakiś drugi pik w cyklu?🤷‍♀️ podobnie miałam 21.12🤷‍♀️
ale też miałaś taki solidny pik wtedy?

Tak jak @lady_in_blue napisała, testy owu robi się do pierwszego pozytywnego teoretycznie. Czy Ty mierzysz może temperaturę? Jak nie, to ja wbrew zasadom logiki i prawa testów owulacyjnych bym wsiadała na trzona, żeby na zimne dmuchać 😁 bo po co masz się później stresować, że może się coś dziwnego odwaliło, a Ty nie wykorzystałaś szansy

Tak jak @lady_in_blue napisała, testy owu robi się do pierwszego pozytywnego teoretycznie. Czy Ty mierzysz może temperaturę? Jak nie, to ja wbrew zasadom logiki i prawa testów owulacyjnych bym wsiadała na trzona, żeby na zimne dmuchać 😁 bo po co masz się później stresować, że może się coś dziwnego odwaliło, a Ty nie wykorzystałaś szansy
Może to po tym świątecznym żarciu takie cuda😂😂😂
Ależ owszem, dzisiaj lecimy z tematem jak mąż wróci z pracy💪😎😂

co do piku to był taki, nowych nie dodałam jeszcze do apki

Załączniki

• IMG_6813.jpeg
    IMG_6813.jpeg
    68,2 KB · Wyświetleń: 55
Halo halo, co to za zbiorowa załamka leciutką obniżką temperatury albo opadniętymi cyckami? Proszę się ogarnąć! Dopóki temperatura nie spadnie do poziomu z pierwszej fazy cyklu albo nie przyjdzie @ jedziemy z tym koksem! Szkoda łez, zachowajcie te wodę w organizmie na produkowanie sików!
Przecież napisałam, że testuje do oporu 🤣🤣
A że cycki obwisły to cóż zrobić 😅

Moim zdaniem ten co zaznaczony jako pik - zgadza się.
tez by mi tak pasowało na ten 21.12 (to był 13 dzień cyklu i 9 dni po zakończonej miesiączce)szczególnie sądząc po objawach jakie miałam(trądzik, bóle jajników, ból głowy i przezroczysty śluz. Dziś 27.12 (19dc) a tutaj taka tłusta kreska. Niekiedy zrobiłam testy po owulacji np w poprzednim cyklu i kreski były słabe🤷‍♀️
Za dużo chyba na mój mózg po świętach.
W każdym bądź razie, mąż przyjdzie z pracy i dla pewności polecę z tematem.
A co do dzisiejszych objawów to od dwóch dni trochę boli mnie głowa, jest mi ciepło, dziś bóle podbrzusza takie delikatne jak przed okresem, śluzu średnio i czuje się taka spuchnięta, zmęczona od dwóch dni max. Wiem ze może czasem przeżywam i przesadzam ale uczę się swojego organizmu dopiero od kilku cykli, może od następnego spróbuje z temperaturą

Przecież napisałam, że testuje do oporu 🤣🤣
A że cycki obwisły to cóż zrobić 😅
Ja też mogę "pochwalić" sìę swoją fabryczną o ile po dodaniu ją zobaczycie 😁😁😁 z braku pozytywów dla rozrywki i ku przestrodze, te testy są bliźniaczą wersją tych z rossmana niemieckich.

Załączniki

• 20221227_084639.jpg
    20221227_084639.jpg
    800,4 KB · Wyświetleń: 105
reklama
bo osobno w poście wstawiłam jeden z dziś
No ale to długo po już pozytywnym... u mnie np 1 pozytywny 18.12 i tak do 22.12 wychodzily nawet mocniejsze, ale biorąc pod uwagę kolejnosc, symptomy, śluz i przede wszystkim temperaturę to zakladam ovu była 21.12.... ale jak jest na prawdę to tylko.momitoring moglby zdradzić.

Do góry