reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Dziewczyny czy to możliwe ze mam jakiś drugi pik w cyklu?🤷‍♀️ podobnie miałam 21.12🤷‍♀️
ale też miałaś taki solidny pik wtedy?

Tak jak @lady_in_blue napisała, testy owu robi się do pierwszego pozytywnego teoretycznie. Czy Ty mierzysz może temperaturę? Jak nie, to ja wbrew zasadom logiki i prawa testów owulacyjnych bym wsiadała na trzona, żeby na zimne dmuchać 😁 bo po co masz się później stresować, że może się coś dziwnego odwaliło, a Ty nie wykorzystałaś szansy

Tak jak @lady_in_blue napisała, testy owu robi się do pierwszego pozytywnego teoretycznie. Czy Ty mierzysz może temperaturę? Jak nie, to ja wbrew zasadom logiki i prawa testów owulacyjnych bym wsiadała na trzona, żeby na zimne dmuchać 😁 bo po co masz się później stresować, że może się coś dziwnego odwaliło, a Ty nie wykorzystałaś szansy
Może to po tym świątecznym żarciu takie cuda😂😂😂
Ależ owszem, dzisiaj lecimy z tematem jak mąż wróci z pracy💪😎😂

co do piku to był taki, nowych nie dodałam jeszcze do apki

Załączniki

• IMG_6813.jpeg
    IMG_6813.jpeg
    68,2 KB · Wyświetleń: 63
Halo halo, co to za zbiorowa załamka leciutką obniżką temperatury albo opadniętymi cyckami? Proszę się ogarnąć! Dopóki temperatura nie spadnie do poziomu z pierwszej fazy cyklu albo nie przyjdzie @ jedziemy z tym koksem! Szkoda łez, zachowajcie te wodę w organizmie na produkowanie sików!
Przecież napisałam, że testuje do oporu 🤣🤣
A że cycki obwisły to cóż zrobić 😅

Moim zdaniem ten co zaznaczony jako pik - zgadza się.
tez by mi tak pasowało na ten 21.12 (to był 13 dzień cyklu i 9 dni po zakończonej miesiączce)szczególnie sądząc po objawach jakie miałam(trądzik, bóle jajników, ból głowy i przezroczysty śluz. Dziś 27.12 (19dc) a tutaj taka tłusta kreska. Niekiedy zrobiłam testy po owulacji np w poprzednim cyklu i kreski były słabe🤷‍♀️
Za dużo chyba na mój mózg po świętach.
W każdym bądź razie, mąż przyjdzie z pracy i dla pewności polecę z tematem.
A co do dzisiejszych objawów to od dwóch dni trochę boli mnie głowa, jest mi ciepło, dziś bóle podbrzusza takie delikatne jak przed okresem, śluzu średnio i czuje się taka spuchnięta, zmęczona od dwóch dni max. Wiem ze może czasem przeżywam i przesadzam ale uczę się swojego organizmu dopiero od kilku cykli, może od następnego spróbuje z temperaturą

Przecież napisałam, że testuje do oporu 🤣🤣
A że cycki obwisły to cóż zrobić 😅
Ja też mogę "pochwalić" sìę swoją fabryczną o ile po dodaniu ją zobaczycie 😁😁😁 z braku pozytywów dla rozrywki i ku przestrodze, te testy są bliźniaczą wersją tych z rossmana niemieckich.

Załączniki

• 20221227_084639.jpg
    20221227_084639.jpg
    800,4 KB · Wyświetleń: 113
reklama
bo osobno w poście wstawiłam jeden z dziś
No ale to długo po już pozytywnym... u mnie np 1 pozytywny 18.12 i tak do 22.12 wychodzily nawet mocniejsze, ale biorąc pod uwagę kolejnosc, symptomy, śluz i przede wszystkim temperaturę to zakladam ovu była 21.12.... ale jak jest na prawdę to tylko.momitoring moglby zdradzić.

Do góry