reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

U mnie biel vizira, czuję jak próg spada, cycki opadły i humor już zaczyna być typowo pmsowy. 😪
łącze się w bólu kochana .. ja tez już nie wierze ze się w tym cyklu uda, już chyba od 4 dpo zaczelam testować bo miałam masę testów i naprawdę nadzieje na wykrycie w miarę szybko pozytywu .. ale dzisiaj 10 dpo i straciłam nadzieje bo nadal biel :( mega smutek bo staraliśmy się w tym cyklu bardzo aby co 2 dni był seks i znowu nic z tego..u mnie już tez się zaczyna humorek przed okresowy rozdrażnienie brak ochoty na seks i pobolewanie podbrzusza

reklama
U mnie biel vizira, czuję jak próg spada, cycki opadły i humor już zaczyna być typowo pmsowy. 😪
Który dzień po ? U mnie tez temperatura lekko w dół... czyli sylwester będzie szampański... ja to jakieś apogeum zmęczenia mam na koniec tego roku od 2 dni nie dość, że idę spać wcześniej niż zwykle to dosypiam po 2 godz w ciagu dnia... możnaby rzec wykończyły mnie przygotowania do świąt 😁🤣🎄☃️

Załączniki

• Screenshot_20221227-082613_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20221227-082613_OvuFriend.jpg
    106,6 KB · Wyświetleń: 43
łącze się w bólu kochana .. ja tez już nie wierze ze się w tym cyklu uda, już chyba od 4 dpo zaczelam testować bo miałam masę testów i naprawdę nadzieje na wykrycie w miarę szybko pozytywu .. ale dzisiaj 10 dpo i straciłam nadzieje bo nadal biel :( mega smutek bo staraliśmy się w tym cyklu bardzo aby co 2 dni był seks i znowu nic z tego..u mnie już tez się zaczyna humorek przed okresowy rozdrażnienie brak ochoty na seks i pobolewanie podbrzusza
U mnie emocje stabilne, mimo ze sikam o wiele za wcześnie to wpatruje się w ten test przy oknie jak glupia 🤣🤣🤣 nie odczuwam zadnych boli miesiączkowych, ale u mnie @ dopiero 4.01... więc mam na to czas. Tez nie nastawiam się na sukces, mój wykres go nie zapowiada jakoś.

Jeju ja wczoraj ze Starym brzydki seks a przed chwila wyprodukowal mi jeden z lepszych orgazmow w zyciu 😂
Moj cos wczoraj zaczynal w tym kierunku, a ja zasnęłam 😁😁😜 na szczęście nie przyszło mu do głowy budzić mnie🤣
Ejj koniec tych świąt piszcie coś, bo nudno... Dziewczyny zapisane na testowanie za 4 dni jakies objawy? Śluzy? Itp itd.... dawać tu jakieś symptomy😁

U mnie emocje stabilne, mimo ze sikam o wiele za wcześnie to wpatruje się w ten test przy oknie jak glupia 🤣🤣🤣 nie odczuwam zadnych boli miesiączkowych, ale u mnie @ dopiero 4.01... więc mam na to czas. Tez nie nastawiam się na sukces, mój wykres go nie zapowiada jakoś.
ja tak samo tyle że z każdego kontu się przyglądam testowi z latarką w telefonie jak wariatka 🙈 bo tak bardzo chce zobaczyć chociaż cień,no ty jeszcze masz czas także powodzenia może jednak coś wyjdzie u ciebie ✊ ja niby tez mam bo dopiero 10 dpo według aplikacji a tez owu nie potwierdzone wiec nie wiadomo kiedy była dokładnie tak na prawde,ale tak już się psychicznie nastawiłam ze jeśli będę 10 dpo i nadal biel to już się nie nastawiam ze się to zmieni

Który dzień po ? U mnie tez temperatura lekko w dół... czyli sylwester będzie szampański... ja to jakieś apogeum zmęczenia mam na koniec tego roku od 2 dni nie dość, że idę spać wcześniej niż zwykle to dosypiam po 2 godz w ciagu dnia... możnaby rzec wykończyły mnie przygotowania do świąt 😁🤣🎄☃️
9 lub 10 dpo :)
Ale będę twardo testować do 31. To ostatni dzień na odstawienie Dupka i czekanie na @ 😅

Moj cos wczoraj zaczynal w tym kierunku, a ja zasnęłam 😁😁😜 na szczęście nie przyszło mu do głowy budzić mnie🤣
Ejj koniec tych świąt piszcie coś, bo nudno... Dziewczyny zapisane na testowanie za 4 dni jakies objawy? Śluzy? Itp itd.... dawać tu jakieś symptomy😁
Ja widzę jakieś sygnały, iskierki nadziei .... Tak na prawdę pierwszy raz od wielu miesięcy...

Jak długo się staracie ?
Jaka macie za sobą diagnostykę? Masz potwierdzoną owu?
10dpo to jeszcze wczesnie, dajmy sobie jeszcze chociaż z 2 dni 🙂

reklama
Do góry