reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

U mnie biel vizira, czuję jak próg spada, cycki opadły i humor już zaczyna być typowo pmsowy. 😪
łącze się w bólu kochana .. ja tez już nie wierze ze się w tym cyklu uda, już chyba od 4 dpo zaczelam testować bo miałam masę testów i naprawdę nadzieje na wykrycie w miarę szybko pozytywu .. ale dzisiaj 10 dpo i straciłam nadzieje bo nadal biel :( mega smutek bo staraliśmy się w tym cyklu bardzo aby co 2 dni był seks i znowu nic z tego..u mnie już tez się zaczyna humorek przed okresowy rozdrażnienie brak ochoty na seks i pobolewanie podbrzusza

reklama
U mnie biel vizira, czuję jak próg spada, cycki opadły i humor już zaczyna być typowo pmsowy. 😪
Który dzień po ? U mnie tez temperatura lekko w dół... czyli sylwester będzie szampański... ja to jakieś apogeum zmęczenia mam na koniec tego roku od 2 dni nie dość, że idę spać wcześniej niż zwykle to dosypiam po 2 godz w ciagu dnia... możnaby rzec wykończyły mnie przygotowania do świąt 😁🤣🎄☃️

Załączniki

• Screenshot_20221227-082613_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20221227-082613_OvuFriend.jpg
    106,6 KB · Wyświetleń: 33
łącze się w bólu kochana .. ja tez już nie wierze ze się w tym cyklu uda, już chyba od 4 dpo zaczelam testować bo miałam masę testów i naprawdę nadzieje na wykrycie w miarę szybko pozytywu .. ale dzisiaj 10 dpo i straciłam nadzieje bo nadal biel :( mega smutek bo staraliśmy się w tym cyklu bardzo aby co 2 dni był seks i znowu nic z tego..u mnie już tez się zaczyna humorek przed okresowy rozdrażnienie brak ochoty na seks i pobolewanie podbrzusza
U mnie emocje stabilne, mimo ze sikam o wiele za wcześnie to wpatruje się w ten test przy oknie jak glupia 🤣🤣🤣 nie odczuwam zadnych boli miesiączkowych, ale u mnie @ dopiero 4.01... więc mam na to czas. Tez nie nastawiam się na sukces, mój wykres go nie zapowiada jakoś.

Jeju ja wczoraj ze Starym brzydki seks a przed chwila wyprodukowal mi jeden z lepszych orgazmow w zyciu 😂
Moj cos wczoraj zaczynal w tym kierunku, a ja zasnęłam 😁😁😜 na szczęście nie przyszło mu do głowy budzić mnie🤣
Ejj koniec tych świąt piszcie coś, bo nudno... Dziewczyny zapisane na testowanie za 4 dni jakies objawy? Śluzy? Itp itd.... dawać tu jakieś symptomy😁

U mnie emocje stabilne, mimo ze sikam o wiele za wcześnie to wpatruje się w ten test przy oknie jak glupia 🤣🤣🤣 nie odczuwam zadnych boli miesiączkowych, ale u mnie @ dopiero 4.01... więc mam na to czas. Tez nie nastawiam się na sukces, mój wykres go nie zapowiada jakoś.
ja tak samo tyle że z każdego kontu się przyglądam testowi z latarką w telefonie jak wariatka 🙈 bo tak bardzo chce zobaczyć chociaż cień,no ty jeszcze masz czas także powodzenia może jednak coś wyjdzie u ciebie ✊ ja niby tez mam bo dopiero 10 dpo według aplikacji a tez owu nie potwierdzone wiec nie wiadomo kiedy była dokładnie tak na prawde,ale tak już się psychicznie nastawiłam ze jeśli będę 10 dpo i nadal biel to już się nie nastawiam ze się to zmieni

Który dzień po ? U mnie tez temperatura lekko w dół... czyli sylwester będzie szampański... ja to jakieś apogeum zmęczenia mam na koniec tego roku od 2 dni nie dość, że idę spać wcześniej niż zwykle to dosypiam po 2 godz w ciagu dnia... możnaby rzec wykończyły mnie przygotowania do świąt 😁🤣🎄☃️
9 lub 10 dpo :)
Ale będę twardo testować do 31. To ostatni dzień na odstawienie Dupka i czekanie na @ 😅

Moj cos wczoraj zaczynal w tym kierunku, a ja zasnęłam 😁😁😜 na szczęście nie przyszło mu do głowy budzić mnie🤣
Ejj koniec tych świąt piszcie coś, bo nudno... Dziewczyny zapisane na testowanie za 4 dni jakies objawy? Śluzy? Itp itd.... dawać tu jakieś symptomy😁
Ja widzę jakieś sygnały, iskierki nadziei .... Tak na prawdę pierwszy raz od wielu miesięcy...

Jak długo się staracie ?
Jaka macie za sobą diagnostykę? Masz potwierdzoną owu?
10dpo to jeszcze wczesnie, dajmy sobie jeszcze chociaż z 2 dni 🙂

reklama
Do góry