reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ej Ty jesteś tą Kaśką z poprzedniej edycji ślubu od pierwszego wejrzenia ? 🤡 Tamta też ciągle małż i małż.

Nie wiem jak wam, ale mi małż prędzej kojarzy się z Bożeną niż z mężem 😆
Ja z kolei nie cierpię określenia stary stara 🤢🤮🤮
Nie cierpię programów typu rolnik szuka... ślub.... haaaa tyllo jak u MAMY jestem to mnie czyms takim atakuje a Teść za to jakimś dokumentem w Bieszczadach o ludziach tam żyjących i drwalach... 😜😂
Ja jestem z tej drugiej strony lubię hotel paradise, love island a ostatnio 40 kontra 20... jakoś tak kręci mnie ogladanie do czego ludzie są zdolni, z jak glupich powodów i jak w zamknięciu ulegają mieszance emocji, ktora im wypacza zdrowe postrzeganie 😁😁😁

reklama
Nie cierpię programów typu rolnik szuka... ślub.... haaaa tyllo jak u MAMY jestem to mnie czyms takim atakuje a Teść za to jakimś dokumentem w Bieszczadach o ludziach tam żyjących i drwalach... 😜😂
Ja jestem z tej drugiej strony lubię hotel paradise, love island a ostatnio 40 kontra 20... jakoś tak kręci mnie ogladanie do czego ludzie są zdolni, z jak glupich powodów i jak w zamknięciu ulegają mieszance emocji, ktora im wypacza zdrowe postrzeganie 😁😁😁
Też oglądałam Hotel Paradise 🤡

Też oglądałam Hotel Paradise 🤡
To ja mam dużo pierwiastka męskiego 🤡.

U mnie żadne z tych programów nie mają prawa bytu. Teraz jest mundial⚽️.
Są mecze, skoki.

Utrapienie mojego męża😅.

Ale te sportowe wydarzenia nie są "grane" codziennie tylko jak jest jakaś olimpiada, czy mundial czy inne zawody. A to o czym piszemy z @black_angel to taki codzienny odmóżdżacz 😁
Ale np. Champions League jest nawet częściej niż cykliczne programy🙂.
Od jesieni do wiosny.
Zimą skoki i inne zimowe sporty i tak rok mija.

reklama
Do góry