reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Nie wiem jak jest u Was, ale mój stary nie lubi jak ja inicjuję. Już kilka razy powiedział mi, że traktuję go jak rozpłodowca…. Za to jak on ma ochotę to zawsze spoko. Fakt, że ja seksu właściwie nie odmawiam, bo mam większy temperament od niego, ale wkurza mnie to jego podejście 😡.
No to się wyżaliłam ;).
Czytam Twoje posty i po prostu zrobiło mi się smutno.

Czyli co: jak on chce, to jest ok, ale jak Ty, to już schemat przez niego ustalony, został zachwiany?

Rozmawiałaś z nim o tym?

reklama
Nie, ja o dniach płodnych nie mówię. Boję się jak będzie przy zastrzykach, wtedy już seks powinien być na gong …
Ale może u nas jest też ta kwestia, że ja dziecka chcę zdecydowanie bardziej niż on… plus jestem sporo młodsza i mam duże libido, on dużo mniejsze.
Duża ta różnica wieku? Albo inaczej: ile on ma lat?

Nie wiem jak jest u Was, ale mój stary nie lubi jak ja inicjuję. Już kilka razy powiedział mi, że traktuję go jak rozpłodowca…. Za to jak on ma ochotę to zawsze spoko. Fakt, że ja seksu właściwie nie odmawiam, bo mam większy temperament od niego, ale wkurza mnie to jego podejście 😡.
No to się wyżaliłam ;).
Przykro się to czyta :(

Czytam Twoje posty i po prostu zrobiło mi się smutno.

Czyli co: jak on chce, to jest ok, ale jak Ty, to już schemat przez niego ustalony, został zachwiany?

Rozmawiałaś z nim o tym?
Prawda jest też może taka, że ja wcześniej nie inicjowałam … plus rzadko jest tak, że ja pierwsza się przytulę…co nie zmienia faktu, że już mi się nie chce inicjować …

No to się wyżaliłam ;).
Hmmm? Samiec alfa z przeszłości? Mój właśnie lubi, jak oboje bezpośrednio mowimy o swoich potrzebach bliskości ze sobą... byl taki czas jak dzieci były mniejsze, ze właśnie zawsze on wychodzil z inicjatywą i brakowało mu inwencji z mojej strony. Teraz jesteśmy zgodni, raz on raz ja. I malo tego, od poczatku tego cyklu mowilam Malzowi, ze w tym miesiącu nie ma szans na ciążę, bo plodne przypadły w czasie jego wyjazdu, więc seks tylko dla nas bez spiny i jest taki luzik w tym miesiącu, że aż miło. Właściwie mało go w tym cyklu, przez wyjazdy.

Ostatnia edycja:
reklama
Hmmm? Samiec alfa z przeszłości? Mój właśnie lubi, jak oboje bezpośrednio mowimy o swoich potrzebach bliskości ze sobą... byl taki czas jak szieci były mniejsze, ze właśnie zawsze on wychodzil z inicjatywą i brakowało mu inwencji z mojej strony. Teraz jesteśmy zgodni, raz on raz ja. I malo tego, od poczatku tego cyklu mowilam Malzowi, ze w tym miesiącu nie ma szans na ciążę, bo plodne przypadły w czasie jego wyjazdu, więc seks tylko dla nas bez spiny i jest taki luzik w tym miesiącu, że aż miło. Właściwie mało go w tym cyklu, przez wyjazdy.
Ej Ty jesteś tą Kaśką z poprzedniej edycji ślubu od pierwszego wejrzenia ? 🤡 Tamta też ciągle małż i małż.

Nie wiem jak wam, ale mi małż prędzej kojarzy się z Bożeną niż z mężem 😆

Do góry