wiktoria708
Fanka BB :)
tak, rano 21.12 a pójdę i sprawdzę tego proga a jak się okaże ze owulka była to sobie sikne tego 31.12Pozytyw ci wyszedł 21 rano tak?
28 mysle ze spoko, ewentualnie 29.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, rano 21.12 a pójdę i sprawdzę tego proga a jak się okaże ze owulka była to sobie sikne tego 31.12Pozytyw ci wyszedł 21 rano tak?
28 mysle ze spoko, ewentualnie 29.
Pierwszy cykl starań?Też tak myślę jednym słowem testy troszkę pomagają
To chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobęPo inozytolu mnie napierdzielaja jajniki, ale są efekty. Miovelli nie brałam. To podobne?
Ja zaczynam od 10 dnia cyklu, a pik wychodzi mi średnio w 16 albo 17 dniu cyklu , przy cyklach zwyczajowo 29-30. Spodardycznie zdarzają się dłuższe, tak na ogół mam 29 dniowe. Robie tak w razie "W" nie chce przegapićTo chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę
Dziewczyny, od którego dnia cyklu zaczynacie robić testy owulacyjne?
ja mam dość wcześnie owu, teraz w 12dc, więc tak od 8dc zaczynam od jednego testu, od 10dc już kilka dziennie leciTo chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę
To chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę
o Pani, endo 60mm to takie grube jakbyJestem właśnie po wizycie u gina . Pęcherzyk 17mm endo 6cm
26-27.12 kazał nam się seksic wiec moje drogie Panie niech te święta coś przyniosą !
Wesołych Świąt Wam życzę
ja 10dcTo chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę