Owulacja
Fanka BB :)
To teraz właśnie szybki numer na zgodęja się właśnie pokłóciłam ze Starym więc dupa z seksu xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz właśnie szybki numer na zgodęja się właśnie pokłóciłam ze Starym więc dupa z seksu xD
Poważnie czy da się z tego jakoś wybrnąć?ja się właśnie pokłóciłam ze Starym więc dupa z seksu xD
nie da rady u mnie seks w złościTo teraz właśnie szybki numer na zgodę
no o głupoty, jak zawsze, my się o nic innego nie kłócimyPoważnie czy da się z tego jakoś wybrnąć?
O, to wiadomo, że nie ma szans na nicWodniste początki i oczywiście rozpoczęta walka o życie
Szkoda, może obudzicie się w lepszych nastrojach i podziałacie od ranano o głupoty, jak zawsze, my się o nic innego nie kłócimy
A można ustawić temperaturę do dwóch miejsc po przecinku? Bo u mnie tylko jednoU mnie zmiana statusu na .
I przy okazji- mam za sobą drugi miesiąc testowania aplikacji OvuFriend, Flo i porównanie do ajfonowej aplikacji „Zdrowie”.
Usuwam OvuFriend i Flo.
Najlepiej mi się sprawdziła aplikacja z telefonu.
Szkoda mi miejsca na dysku.
Tak głupio napisałam bo szkoda mi Twojego pikunie da rady u mnie seks w złości
Po tym jak mój sąsiad kilka tygodniu temu umarł we śnie to ja się boje chodzić spać pokłóconaSzkoda, może obudzicie się w lepszych nastrojach i podziałacie od rana