reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Cześć, No pewnie, rozgość się, ale nie na długo😉.
Już Cię wpisałam na 31.12, więc życzę pozytywnego końca roku.
Jajnika nie masz z jakiego powodu?
Miałam zmianę na jajniku i kilka lat temu przeszłam operację usunięcia niestety ale jeden jest i owulacja też jest, więc cały czas mam nadzieję :)

reklama
No nie wiem w jakim masz stanie tą nadżerkę, ale ja pamiętam kilka lat temu też mi wyszła mala nadzerka i gine od razu mi dal jakieś maści i tabsy. A w ogóle wtedy jeszcze nie myślałam o staraniach 😅
Z drugiej strony od nowego cyklu bierzesz clo więc to dla Ciebie szansa jeśli w tym cyklu sie nie udało 🙂
Ja już raz miałam wyrażana kiedyś. Teraz w sumie cytologie ładne wychodzą, dlatego jej nie ruszają 🙈, więc nawet w sumie na to nie daje mi leków, bo nie ma stanów zapalnych.

Mnie też temperatura robi w bambuko. Dziś skok na 37.04. W chooy to niemożliwe że bez owulacji skaczyla tak wysoko, wiec wychodzi ze ja mam owulacje 48h po piku, a nie 24 jak myślałam i za szybko poszłam szukać potwierdzenia...
A u ciebie liczyłam, że zrobisz lekarzom niespodziankę, ale to dziwne z tą temperatura, może to jednak plamienie znowu? U mnie 3 dni przed okresem spada, więc jak ci nie spadnie to może jeszcze coś z tego bedzie?😊
Kochana zrób progesteron, piękny skok, pokaz wykres 😍. No właśnie teraz właśnie znów przestało, ocipieje z tym przysięgam 😂🙈. Mam wrażenie, że mój organizm o patrz masz okres, nabrałaś się to mogę znikać 😂😂😂 jprl jest wstrętny😂😂

Poszalałam trochę na innych wątku, więc napiszę teraz tu 🤡

Zaczęłam Miovelie od 4 dc, od popołudnia, bo dopiero wtedy przyszła. I znów mam tę dupne bóle podbrzusza 😩 Wkurzające jest to, ale z drugiej strony chyba w taki sposób ona u mnie stymuluje owulację. 🤔
Ja też po inozytolu mam mega bóle podbrzusza i jajników 😔

Poszalałam trochę na innych wątku, więc napiszę teraz tu 🤡

Zaczęłam Miovelie od 4 dc, od popołudnia, bo dopiero wtedy przyszła. I znów mam tę dupne bóle podbrzusza 😩 Wkurzające jest to, ale z drugiej strony chyba w taki sposób ona u mnie stymuluje owulację. 🤔
Ja też po inozytolu mam mega bóle podbrzusza i jajników 😔
Biedne 😪, oby był z tego cudowny efekt 💚🍀

reklama
Do góry