Miałam zmianę na jajniku i kilka lat temu przeszłam operację usunięcia niestety ale jeden jest i owulacja też jest, więc cały czas mam nadziejęCześć, No pewnie, rozgość się, ale nie na długo.
Już Cię wpisałam na 31.12, więc życzę pozytywnego końca roku.
Jajnika nie masz z jakiego powodu?
reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Ja już raz miałam wyrażana kiedyś. Teraz w sumie cytologie ładne wychodzą, dlatego jej nie ruszają , więc nawet w sumie na to nie daje mi leków, bo nie ma stanów zapalnych.No nie wiem w jakim masz stanie tą nadżerkę, ale ja pamiętam kilka lat temu też mi wyszła mala nadzerka i gine od razu mi dal jakieś maści i tabsy. A w ogóle wtedy jeszcze nie myślałam o staraniach
Z drugiej strony od nowego cyklu bierzesz clo więc to dla Ciebie szansa jeśli w tym cyklu sie nie udało
Calineczka92
Kochana zrób progesteron, piękny skok, pokaz wykres . No właśnie teraz właśnie znów przestało, ocipieje z tym przysięgam . Mam wrażenie, że mój organizm o patrz masz okres, nabrałaś się to mogę znikać jprl jest wstrętnyMnie też temperatura robi w bambuko. Dziś skok na 37.04. W chooy to niemożliwe że bez owulacji skaczyla tak wysoko, wiec wychodzi ze ja mam owulacje 48h po piku, a nie 24 jak myślałam i za szybko poszłam szukać potwierdzenia...
A u ciebie liczyłam, że zrobisz lekarzom niespodziankę, ale to dziwne z tą temperatura, może to jednak plamienie znowu? U mnie 3 dni przed okresem spada, więc jak ci nie spadnie to może jeszcze coś z tego bedzie?
Calineczka92
Tak tak, to implantacja głupoty mojego organizmu . Dziękuję za wsparcietak nie do końca, plamienie w ciąży nie zawsze znaczy coś złego, w dodatku Ty jesteś 9dpo, może jestes tym jednorozcem, który ma mityczne plamienie implantacyjne? ;>
Calineczka92
Oj oj, @Bolilol Cię na bank zapisała na zaczarowana listę, wiec proszę się tu nie wykręcać z tego towarzystwa żeby to jednak nie okres
Bierę w ciemnoWłaśnie, już się nie Wykręcisz idziesz z nami na mamusie
Mnie wczoraj brzuch bolał więc mam nadzieję że bombelek wgryzał się w macice
Calineczka92
Ojej to trzymamy kciuki . Jeden też daje rade, sporo takich osób znamMiałam zmianę na jajniku i kilka lat temu przeszłam operację usunięcia niestety ale jeden jest i owulacja też jest, więc cały czas mam nadzieję
Owulacja
Poszalałam trochę na innych wątku, więc napiszę teraz tu
Zaczęłam Miovelie od 4 dc, od popołudnia, bo dopiero wtedy przyszła. I znów mam tę dupne bóle podbrzusza Wkurzające jest to, ale z drugiej strony chyba w taki sposób ona u mnie stymuluje owulację.
Zaczęłam Miovelie od 4 dc, od popołudnia, bo dopiero wtedy przyszła. I znów mam tę dupne bóle podbrzusza Wkurzające jest to, ale z drugiej strony chyba w taki sposób ona u mnie stymuluje owulację.
Brownie1992
Moderator
Ja też po inozytolu mam mega bóle podbrzusza i jajnikówPoszalałam trochę na innych wątku, więc napiszę teraz tu
Calineczka92
Poszalałam trochę na innych wątku, więc napiszę teraz tu
Biedne , oby był z tego cudowny efektJa też po inozytolu mam mega bóle podbrzusza i jajników
reklama
Brownie1992
Moderator
Mam nadzieję, że to ten cyklBiedne , oby był z tego cudowny efekt