reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Chciałam napisać, że jutro zdążę zatestować, ale chyba jednak nie 😂. Zaczyna mnie boleć podbrzusze, jajniki, czuje się tak okresowo i zaczyna się czerwona krew rozkręcać 🙈. A mnie temp.w balona zrobiła 🙈
Bardzo szkoda 😔 Kibicowałam Ci mocno i myślałam że jednak ginek się rypnął z tą owu

Ale nogi tej barbie będą miały pełen zakres ruchu???
Stretching Bryan Cranston GIF by Why Him

if you know what i mean eyebrow raise GIF

Nie wiem bo nie będę jej rozbierać, nawet nie wyjmę jej z pudełka to moja lalka marzenie z dzieciństwa

68e9d44cad2da6df3380267758b63f0e.jpg

Bardzo szkoda 😔 Kibicowałam Ci mocno i myślałam że jednak ginek się rypnął z tą owu
Dziękuję kochana 💚, miło mi bardzo. Ja po cichu też zaczęłam tlić tą nadzieję, że się pomylił, ale z drugiej strony jak są takie plamienia to lepiej niech się okres rozkręci, bo w ciąży to też nic dobrego nie wróży 🙈. Chociaż temp. w górze cały czas 🙈, ale sądzę, że jutro spadnie i małpa rozkręci 🙈.

Tak się zastanawiam i może powtórzę cytologie płynna po nowym roku i może ta nadżerka jednak jest całym powodem plamień 🤔, chociaż już z kilkoma konsultowałam i powiedzieli, że na razie nie trzeba tego ruszać 🙈.

Załączniki

• Screenshot_20221223_083213.jpg
    Screenshot_20221223_083213.jpg
    103 KB · Wyświetleń: 28
  • Screenshot_20221223_083146.jpg
    Screenshot_20221223_083146.jpg
    111,1 KB · Wyświetleń: 33
Dziękuję kochana 💚, miło mi bardzo. Ja po cichu też zaczęłam tlić tą nadzieję, że się pomylił, ale z drugiej strony jak są takie plamienia to lepiej niech się okres rozkręci, bo w ciąży to też nic dobrego nie wróży 🙈. Chociaż temp. w górze cały czas 🙈, ale sądzę, że jutro spadnie i małpa rozkręci 🙈.

Tak się zastanawiam i może powtórzę cytologie płynna po nowym roku i może ta nadżerka jednak jest całym powodem plamień 🤔, chociaż już z kilkoma konsultowałam i powiedzieli, że na razie nie trzeba tego ruszać 🙈.
No nie wiem w jakim masz stanie tą nadżerkę, ale ja pamiętam kilka lat temu też mi wyszła mala nadzerka i gine od razu mi dal jakieś maści i tabsy. A w ogóle wtedy jeszcze nie myślałam o staraniach 😅
Z drugiej strony od nowego cyklu bierzesz clo więc to dla Ciebie szansa jeśli w tym cyklu sie nie udało 🙂

Chciałam napisać, że jutro zdążę zatestować, ale chyba jednak nie 😂. Zaczyna mnie boleć podbrzusze, jajniki, czuje się tak okresowo i zaczyna się czerwona krew rozkręcać 🙈. A mnie temp.w balona zrobiła 🙈
Mnie też temperatura robi w bambuko. Dziś skok na 37.04. W chooy to niemożliwe że bez owulacji skaczyla tak wysoko, wiec wychodzi ze ja mam owulacje 48h po piku, a nie 24 jak myślałam i za szybko poszłam szukać potwierdzenia...
A u ciebie liczyłam, że zrobisz lekarzom niespodziankę, ale to dziwne z tą temperatura, może to jednak plamienie znowu? U mnie 3 dni przed okresem spada, więc jak ci nie spadnie to może jeszcze coś z tego bedzie?😊

tak nie do końca, plamienie w ciąży nie zawsze znaczy coś złego, w dodatku Ty jesteś 9dpo, może jestes tym jednorozcem, który ma mityczne plamienie implantacyjne? ;>

Oj oj, @Bolilol Cię na bank zapisała na zaczarowana listę, wiec proszę się tu nie wykręcać z tego towarzystwa 😃 🤞🤞 żeby to jednak nie okres

reklama
Oj oj, @Bolilol Cię na bank zapisała na zaczarowana listę, wiec proszę się tu nie wykręcać z tego towarzystwa 😃 🤞🤞 żeby to jednak nie okres
Właśnie, już się nie Wykręcisz 😀idziesz z nami na mamusie 🙂
Mnie wczoraj brzuch bolał więc mam nadzieję że bombelek wgryzał się w macice 😁

Do góry