reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Chciałam napisać, że jutro zdążę zatestować, ale chyba jednak nie 😂. Zaczyna mnie boleć podbrzusze, jajniki, czuje się tak okresowo i zaczyna się czerwona krew rozkręcać 🙈. A mnie temp.w balona zrobiła 🙈
Bardzo szkoda 😔 Kibicowałam Ci mocno i myślałam że jednak ginek się rypnął z tą owu

Ale nogi tej barbie będą miały pełen zakres ruchu???
Stretching Bryan Cranston GIF by Why Him

if you know what i mean eyebrow raise GIF

Nie wiem bo nie będę jej rozbierać, nawet nie wyjmę jej z pudełka to moja lalka marzenie z dzieciństwa

68e9d44cad2da6df3380267758b63f0e.jpg

Bardzo szkoda 😔 Kibicowałam Ci mocno i myślałam że jednak ginek się rypnął z tą owu
Dziękuję kochana 💚, miło mi bardzo. Ja po cichu też zaczęłam tlić tą nadzieję, że się pomylił, ale z drugiej strony jak są takie plamienia to lepiej niech się okres rozkręci, bo w ciąży to też nic dobrego nie wróży 🙈. Chociaż temp. w górze cały czas 🙈, ale sądzę, że jutro spadnie i małpa rozkręci 🙈.

Tak się zastanawiam i może powtórzę cytologie płynna po nowym roku i może ta nadżerka jednak jest całym powodem plamień 🤔, chociaż już z kilkoma konsultowałam i powiedzieli, że na razie nie trzeba tego ruszać 🙈.

Załączniki

• Screenshot_20221223_083213.jpg
    Screenshot_20221223_083213.jpg
    103 KB · Wyświetleń: 31
  • Screenshot_20221223_083146.jpg
    Screenshot_20221223_083146.jpg
    111,1 KB · Wyświetleń: 36
Dziękuję kochana 💚, miło mi bardzo. Ja po cichu też zaczęłam tlić tą nadzieję, że się pomylił, ale z drugiej strony jak są takie plamienia to lepiej niech się okres rozkręci, bo w ciąży to też nic dobrego nie wróży 🙈. Chociaż temp. w górze cały czas 🙈, ale sądzę, że jutro spadnie i małpa rozkręci 🙈.

Tak się zastanawiam i może powtórzę cytologie płynna po nowym roku i może ta nadżerka jednak jest całym powodem plamień 🤔, chociaż już z kilkoma konsultowałam i powiedzieli, że na razie nie trzeba tego ruszać 🙈.
No nie wiem w jakim masz stanie tą nadżerkę, ale ja pamiętam kilka lat temu też mi wyszła mala nadzerka i gine od razu mi dal jakieś maści i tabsy. A w ogóle wtedy jeszcze nie myślałam o staraniach 😅
Z drugiej strony od nowego cyklu bierzesz clo więc to dla Ciebie szansa jeśli w tym cyklu sie nie udało 🙂

Chciałam napisać, że jutro zdążę zatestować, ale chyba jednak nie 😂. Zaczyna mnie boleć podbrzusze, jajniki, czuje się tak okresowo i zaczyna się czerwona krew rozkręcać 🙈. A mnie temp.w balona zrobiła 🙈
Mnie też temperatura robi w bambuko. Dziś skok na 37.04. W chooy to niemożliwe że bez owulacji skaczyla tak wysoko, wiec wychodzi ze ja mam owulacje 48h po piku, a nie 24 jak myślałam i za szybko poszłam szukać potwierdzenia...
A u ciebie liczyłam, że zrobisz lekarzom niespodziankę, ale to dziwne z tą temperatura, może to jednak plamienie znowu? U mnie 3 dni przed okresem spada, więc jak ci nie spadnie to może jeszcze coś z tego bedzie?😊

tak nie do końca, plamienie w ciąży nie zawsze znaczy coś złego, w dodatku Ty jesteś 9dpo, może jestes tym jednorozcem, który ma mityczne plamienie implantacyjne? ;>

Oj oj, @Bolilol Cię na bank zapisała na zaczarowana listę, wiec proszę się tu nie wykręcać z tego towarzystwa 😃 🤞🤞 żeby to jednak nie okres

reklama
Oj oj, @Bolilol Cię na bank zapisała na zaczarowana listę, wiec proszę się tu nie wykręcać z tego towarzystwa 😃 🤞🤞 żeby to jednak nie okres
Właśnie, już się nie Wykręcisz 😀idziesz z nami na mamusie 🙂
Mnie wczoraj brzuch bolał więc mam nadzieję że bombelek wgryzał się w macice 😁

Do góry