LadyCaro
Fanka BB :)
pewnie 36,7, to zrozum kobietoWodniste początki i oczywiście rozpoczęta walka o życie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie 36,7, to zrozum kobietoWodniste początki i oczywiście rozpoczęta walka o życie
Powiedz swojemu penisowi, że znasz jedną waginę, której penis przy katarze twierdzi, że jedynym lekarstwem, które go uleczy, będzie seks.Wodniste początki i oczywiście rozpoczęta walka o życie
Szkoda mi trochę ryzykować zdrowia BożenyPowiedz swojemu penisowi, że znasz jedną waginę, której penis przy katarze twierdzi, że jedynym lekarstwem, które go uleczy, będzie seks.
Nie musisz dodawać, że to wagina z neta.
Nie musicie się całować .Szkoda mi trochę ryzykować zdrowia Bożeny
Ja nie umiem bez całowaniaNie musicie się całować .
Niech bierze od tylu, przynajmniej na Ciebie nie nakapieMój penis ma katar
Ale kogo wtedy Owulacja będzie całować?Niech bierze od tylu, przynajmniej na Ciebie nie nakapie