reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
W ogóle ja dzisiaj potrzebuję ojojania - okres się rozkręcił. Wychodzi więc, że jednak coś tam się zgadza z tym moim organizmem i choć seks był jeden to idealnie w owu, a i tak dupa 😭
No to tutaj jest takie spore grono osób, które w ostatnim czasie przeżyły właściwy seks w trakcie owu, potwierdzonej po bożemu bo i monitoringiem przed i po pęknięciu, tak więc rozumiem Twój ból bardzo.
Jak tu by Cię ojojać... A dam Ci tego makabrycznego gifa co się @DropKick podobał 😁

Bad News No GIF by giphystudios2022

A tak ogólnie to pamiętaj, nowy miesiąc, nowa ja, nowa owulacja, nowe szanse 😘❤️
Ostatnio coraz mniej nas tu "uprawiających seks z uśmiechem" no ale jednak trochę się grono wykrusza :)
Będzie dobrze Olka ;* ❤️

Romantyk 🤣
Mój tak samo, kwiaty i inne pierdoły to nie, ale wie, że trzeba pamiętać o farelce na wyjazd i zakładać słuchawki jak jeszcze rano śpię😁.
Czyli nie jestem sama, bo mój tez wylewny nie jest, ale wie ze nie cierpię nastawiać zmywarki wiec zawsze robi to za mnie. Wie ze wiecznie mi zimno wiec zanim wsiądę do auta to mam już podgrzany fotel w naszym paseratti albo kiedy przychodzi moja praca w weekend to mam już zapakowany samochód. No kocham

ciężko nie mówić facetowi kiedy jest owulacja kiedy on Cię wozi na monitoring :D
jak mojemu raz pokazałam kalendarzyk i powiedziałam kiedy mam owulacje to powiedział ze czuje presję i widziałam na jego twarzy lekki stresik🙈😆 od tego momentu postanowiłam ze po prostu nie będę go tym stresować,w tym cyklu było tez tak ze w dzień owulacji nie miał siły się kochać ale miał ochotę,tyle ze po pracy był mega zmęczony,mówiłam mu ze okej nie ma problemu ale zobaczył chyba mój smuteczek na twarzy bo nie ukrywam ze czekałam na ten dzień,jak zobaczył moje lekkie zawiedzenie na twarzy powiedział ze chwile odpocznie i możemy działać z tego wywiązała się dyskusja bo powiedziałam mu ze nie chce żeby robił to na siłe jak jej nie ma i nie chce czuć ze robi to bo musi,on się tylko uśmiechnął i powiedział ze ma dużą ochotę tyle że jest zmęczony po pracy,ja też mu wytłumaczyłam czemu zareagowałam lekkim smutkiem ze teraz mam owulacje i są dni płodne ale ze nie musi tego brać do siebie bo nie chce się czuć jakbym robiła z nim to na siłe,to się tylko uśmiechnął i powiedział że nic stracone bo znajdzie energię i chce mu się kochać tyle ze trochę później jak chwile odpocznie 😜 mega mnie tym zauroczył ze pomimo ze nalegałam ze nie musi nic być to on i tak znalazł w sobie energię i był z tego mega przyjemny seks🙈

W ogóle mój Stary to ma dziwny sposób wyrażania uczuć 😅 Ja mam swój ulubiony nóż i zawsze używam tylko tego. Wczoraj puścił zmywarkę i mówi do mnie "specjalnie wyjąłem Twój nóż ze zmywarki i go umyłem, żebys nie musiała się męczyć innym" 😅 potem był na zakupach i przywiózł drugi taki sam nóż jak mój, żebym miała na zmianę 😅
"Ulubiony nóż" ma więcej osób niż myślisz 😁
Hand Up GIF by CBC

apropo owulacji i seksu : warto codziennie czy co 2 dni ?🧐
No u mnie ostatnio tez była taka sytuacja ze o mam pik i trzeba się kochać a mój małż nje mógł , sam mi powiedział ze za duża presję na nim wywieram. Oczywiście chwilowo byłam zła , ale powiedziałam mu ze nic się nie stało i spróbujemy później 🤷‍♀️
Ci Nasi partnerzy delikatni coś są 😂

reklama
jak mojemu raz pokazałam kalendarzyk i powiedziałam kiedy mam owulacje to powiedział ze czuje presję i widziałam na jego twarzy lekki stresik🙈😆 od tego momentu postanowiłam ze po prostu nie będę go tym stresować,w tym cyklu było tez tak ze w dzień owulacji nie miał siły się kochać ale miał ochotę,tyle ze po pracy był mega zmęczony,mówiłam mu ze okej nie ma problemu ale zobaczył chyba mój smuteczek na twarzy bo nie ukrywam ze czekałam na ten dzień,jak zobaczył moje lekkie zawiedzenie na twarzy powiedział ze chwile odpocznie i możemy działać z tego wywiązała się dyskusja bo powiedziałam mu ze nie chce żeby robił to na siłe jak jej nie ma i nie chce czuć ze robi to bo musi,on się tylko uśmiechnął i powiedział ze ma dużą ochotę tyle że jest zmęczony po pracy,ja też mu wytłumaczyłam czemu zareagowałam lekkim smutkiem ze teraz mam owulacje i są dni płodne ale ze nie musi tego brać do siebie bo nie chce się czuć jakbym robiła z nim to na siłe,to się tylko uśmiechnął i powiedział że nic stracone bo znajdzie energię i chce mu się kochać tyle ze trochę później jak chwile odpocznie 😜 mega mnie tym zauroczył ze pomimo ze nalegałam ze nie musi nic być to on i tak znalazł w sobie energię i był z tego mega przyjemny seks🙈
zaimponował😎

Do góry