reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Nie mam, ale piję u znajomej i jest spoko. Kiedyś zrobiłyśmy sobie proseczjo z wina 🤣🤣🤣.
Way To Go Applause GIF by DraftKings

Dziś miałam testować ale testowałam wczoraj z rana testem 25 . Biorąc pod uwagę że dziś powinnam dostać okres a wczoraj test był biały jak pranie wyprane w proszku vizir to oczekuje na🐒 Roku nie zakończę z fanfarami, ale co zrobić . Jest mi cholernie przykro, ale nic nie zrobię . Dziś muszę ogarnąć rzeczy wszystkie rzeczy na moje urodziny bo to już za dwa dni- może dzięki robocie nie bd o tym wszystkim myśleć No i jak dostanę okresu może nie bd płakać 😓

reklama
Dziś miałam testować ale testowałam wczoraj z rana testem 25 . Biorąc pod uwagę że dziś powinnam dostać okres a wczoraj test był biały jak pranie wyprane w proszku vizir to oczekuje na🐒 Roku nie zakończę z fanfarami, ale co zrobić . Jest mi cholernie przykro, ale nic nie zrobię . Dziś muszę ogarnąć rzeczy wszystkie rzeczy na moje urodziny bo to już za dwa dni- może dzięki robocie nie bd o tym wszystkim myśleć No i jak dostanę okresu może nie bd płakać 😓
Przykro mi, ale 25 to nic straconego, jak nie przyjdzie małpa zrób jeszcze teścik 💚🍀

Do góry