reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
W ogóle mój Stary to ma dziwny sposób wyrażania uczuć 😅 Ja mam swój ulubiony nóż i zawsze używam tylko tego. Wczoraj puścił zmywarkę i mówi do mnie "specjalnie wyjąłem Twój nóż ze zmywarki i go umyłem, żebys nie musiała się męczyć innym" 😅 potem był na zakupach i przywiózł drugi taki sam nóż jak mój, żebym miała na zmianę 😅
Romantyk 🤣
Mój tak samo, kwiaty i inne pierdoły to nie, ale wie, że trzeba pamiętać o farelce na wyjazd i zakładać słuchawki jak jeszcze rano śpię😁.

W ogóle mój Stary to ma dziwny sposób wyrażania uczuć 😅 Ja mam swój ulubiony nóż i zawsze używam tylko tego. Wczoraj puścił zmywarkę i mówi do mnie "specjalnie wyjąłem Twój nóż ze zmywarki i go umyłem, żebys nie musiała się męczyć innym" 😅 potem był na zakupach i przywiózł drugi taki sam nóż jak mój, żebym miała na zmianę 😅
😂😂😂Jaki słodziak!

Kochane czekamy na kreseczki i tyle 💚. Rozmowa zakończoną, każdy ma prawo powiedzieć i tak jak @LadyCaro powiedziała skupmy się na pozytywach 💚💚💚. Idą święta, szkoda nerwów bo nie wiem jak u Was, to okropnie zabiegany czas 😁. Także tule wszystkie i życzę dużo siły i pozytywnej energii 💚💚💚
Ja się nie denerwuje, ale wczoraj byłam wyłączona z trochę z forum, a też chciałam swoje 3 grosze dorzucić 😀

Kochane czekamy na kreseczki i tyle 💚. Rozmowa zakończoną, każdy ma prawo powiedzieć i tak jak @LadyCaro powiedziała skupmy się na pozytywach 💚💚💚. Idą święta, szkoda nerwów bo nie wiem jak u Was, to okropnie zabiegany czas 😁. Także tule wszystkie i życzę dużo siły i pozytywnej energii 💚💚💚
I ja się przyłączam do apelu😁. Cieszmy się świętami, a chyba najlepszym życzeniem dla każdej z nas będzie życzenie spędzenia ich w szerszym gronie za rok 🙂.

Naprawdę bawi mnie ten wciąż poruszany temat ekologii w kontekście testu zrobionego za wcześnie z ust osób palących fajki, jedzących mięso czy jeżdżących samochodem.
Szczyt hipokryzji powiedzieć, że test zrobiony 6dpo to niszczenie środowiska, ale czasem se pale bo lubię to już pro eko.
Dziwi mnie, że nikt tego nie widzi jak bardzo z doopy było to dosranie się kogoś pod płaszczykiem dumnie brzmiącej ekologii, z którą tak naprawdę nie miało to nic wspólnego.
I ostatni raz podkreślam. Nie musicie rozumieć dlaczego komuś pewne rzeczy dają spokój. Naprawdę ludzie nie muszą się z tego tłumaczyć.

reklama
Do góry