LadyCaro
Fanka BB :)
ja jestem niezależna jak chodzi o jeżdżenie po wiochach. Warszawa to dla mnie jeszcze za dużoNo wtedy nie da się, taka prawda . Ja na szczęście niezależna, więc mi łatwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem niezależna jak chodzi o jeżdżenie po wiochach. Warszawa to dla mnie jeszcze za dużoNo wtedy nie da się, taka prawda . Ja na szczęście niezależna, więc mi łatwo
RomantykW ogóle mój Stary to ma dziwny sposób wyrażania uczuć Ja mam swój ulubiony nóż i zawsze używam tylko tego. Wczoraj puścił zmywarkę i mówi do mnie "specjalnie wyjąłem Twój nóż ze zmywarki i go umyłem, żebys nie musiała się męczyć innym" potem był na zakupach i przywiózł drugi taki sam nóż jak mój, żebym miała na zmianę
Jaki słodziak!W ogóle mój Stary to ma dziwny sposób wyrażania uczuć Ja mam swój ulubiony nóż i zawsze używam tylko tego. Wczoraj puścił zmywarkę i mówi do mnie "specjalnie wyjąłem Twój nóż ze zmywarki i go umyłem, żebys nie musiała się męczyć innym" potem był na zakupach i przywiózł drugi taki sam nóż jak mój, żebym miała na zmianę
Ja się nie denerwuje, ale wczoraj byłam wyłączona z trochę z forum, a też chciałam swoje 3 grosze dorzucićKochane czekamy na kreseczki i tyle . Rozmowa zakończoną, każdy ma prawo powiedzieć i tak jak @LadyCaro powiedziała skupmy się na pozytywach . Idą święta, szkoda nerwów bo nie wiem jak u Was, to okropnie zabiegany czas . Także tule wszystkie i życzę dużo siły i pozytywnej energii
O to to. Praktyczny. Jak gdzieś jedziemy to o wszystkim pamięta, o wszystkim pomyśliRomantyk
Mój tak samo, kwiaty i inne pierdoły to nie, ale wie, że trzeba pamiętać o farelce na wyjazd i zakładać słuchawki jak jeszcze rano śpię.
I ja się przyłączam do apelu. Cieszmy się świętami, a chyba najlepszym życzeniem dla każdej z nas będzie życzenie spędzenia ich w szerszym gronie za rok .Kochane czekamy na kreseczki i tyle . Rozmowa zakończoną, każdy ma prawo powiedzieć i tak jak @LadyCaro powiedziała skupmy się na pozytywach . Idą święta, szkoda nerwów bo nie wiem jak u Was, to okropnie zabiegany czas . Także tule wszystkie i życzę dużo siły i pozytywnej energii
Gary dobra opcja, głowę zajmą .Człowiek się zajął owulacją i sexem a gary czekają