reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

o kurcze, to faktycznie daleko masz, ale myślę, że z 3 wizytami musisz się liczyć, a może i 4. 60 km to kawał drogi, całe szczęście, że zima odpuszcza (przynajmniej u mnie na pomorzu zachodnim)
No niby jest dobry do prowadzenia ciąży i chyba tylko tyle , ma masę pacjentek i jest oblegany i w dodatku pracuje w szpitalu , No ale mi nie umiał pomoc . Ale wydaje mi się ze owulacje to będzie wstanie potwierdzić i tak mam do niego 15km w jedna.
Spróbuje nic mi to nie zaszkodzi tylko mojemu portfelowi 🤭

reklama
Od sierpnia biorę Norprolac i wtedy wyszło 57 🤣🤣
Strasznie wolno mi to spada
faktycznie wydaje się wolno. Ja w 3dc poprzedniego cyklu miałam 29 z hakiem, wymusilam wtedy dostinex i po 4 tabletkach (to się raz w tygodniu bierze) zeszło mi w 3dc tego cyklu już do 4 z hakiem. Aż mi wczoraj gin kazała teraz brać po pół, bo zaraz będę poniżej normy.

A kiedy idziesz do lekarza z tymi wynikami?

faktycznie wydaje się wolno. Ja w 3dc poprzedniego cyklu miałam 29 z hakiem, wymusilam wtedy dostinex i po 4 tabletkach (to się raz w tygodniu bierze) zeszło mi w 3dc tego cyklu już do 4 z hakiem. Aż mi wczoraj gin kazała teraz brać po pół, bo zaraz będę poniżej normy.

A kiedy idziesz do lekarza z tymi wynikami?
Biorę co drugi dzień jedna tabletkę 75mg.
Dopiero w połowie stycznia mam planowaną kolejną wizytę bo dostałam receptę w przód.
Zaczynałam po pół tabletki bo mi było niedobrze po tym. Dalej rano mnie muli często...

Tymczasem ja, która co dwa tygodnie wyrzuca ogromny wór plastikowych butelek, bo dziennie wypijam dwie 1,5l butelki wody a stary 2l butelkę coli
Uh Oh Omg GIF by Bounce
To jestem ja 🤣
I dzisiaj po X czasu wlecial jeden papierosek wkurwiosek 🙊.

reklama
Do góry