reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
bardzo mi przykro ze tez ma to dziadostwo 🙁 te pobierania krwi to tez u mnie już rutyna chociaż cały czas odwracam głowę przy pobieraniu i blada się robię,lekarze zawsze się śmieją bo cała ręka wytatuowana a ja igiełki się boje ..😜
odkąd dostał leki biologiczne życie wygląda normalnie i jest oficjalnie w remisji. Mam nadzieję że Ty też 😘 w dzisiejszych czasach wygląda na to że każdy ma "coś" 🙈

odkąd dostał leki biologiczne życie wygląda normalnie i jest oficjalnie w remisji. Mam nadzieję że Ty też 😘 w dzisiejszych czasach wygląda na to że każdy ma "coś" 🙈
tak dokładnie nie ma osoby co nie miała by problemu z czymś 🥲 ja tak samo dostawałam biologię w kroplowce co 8 tyg i przez 2 lata był spokój ale znowu nawrot był.. chyba ciało się przyzwyczaiło do leku i przestał działać pomimo ze dawali większe dawki już później, teraz sama się kłuje w udo z biologią raz na 2 tygodnie i jest póki co spokój ✊ korzystam z tego póki mogę 🥰

Tymczasem ja, która co dwa tygodnie wyrzuca ogromny wór plastikowych butelek, bo dziennie wypijam dwie 1,5l butelki wody a stary 2l butelkę coli
Uh Oh Omg GIF by Bounce

Naprawdę nie czuję się zobowiązana do zmiany.

Jak trzeba, to również pomagam.
Może nie z taką dozą empatii, ale nie każdy musi mieć tak rozwiniętą empatię poznawczą.

W dzisiejszych czasach za bardzo wszystko wrzucamy do wora z podpisem „atak”.
Też polecam się nad tym zastanowić, ponieważ jak dobrze wiemy, nie wszyscy muszą podzielać tę samą opinię.
Ej Ty musisz mieć zawsze ostatnie słowo? 😁
Thinking Think GIF by Big Brother

bardzo mi przykro ze tez ma to dziadostwo 🙁 te pobierania krwi to tez u mnie już rutyna chociaż cały czas odwracam głowę przy pobieraniu i blada się robię,lekarze zawsze się śmieją bo cała ręka wytatuowana a ja igiełki się boje ..😜
Ja na pobieraniu mdleje …. Babka mnje już zapamiętała bo jak wchodzę to się śmieje , ręce wydziarane ale igiełka to już ameno . Ale niestety mam zryty baniak przez pobieranie krwi w szpitalu i mi tak zostało ….

reklama
Do góry