reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

to tu jest podobnie i wygląda na to że ponad 5 dla mojego lekarza to też spoko. Ale już znalazłam że oficjalne wytyczne są by było 2.5 więc zamierzam w razie czego to mu wytknac. Może też poszukaj czy na jakiejś oficjalnej stronie w kraju w którym mieszkasz tak by nie mówią? My przestaliśmy się starać bo się przestraszyłam tego TSH ale teraz to już sama nie wiem 😔
według mojej endokrynolog odpowiednie TSH na okres starań to poniżej 1. Ja utrzymuje TSH na poziomie 0,8 od lat i czuje się z takim najlepiej. Jak tylko mi skoczy powyżej 1 to od razu czuje.

reklama
według mojej endokrynolog odpowiednie TSH na okres starań to poniżej 1. Ja utrzymuje TSH na poziomie 0,8 od lat i czuje się z takim najlepiej. Jak tylko mi skoczy powyżej 1 to od razu czuje.
o a jak czujesz? Bo mi się wydaje że jest w sumie ok. No może włosy mi trochę wypadają i ciasteczka jakby szybciej w boki wchodziły 😅 ale w sumie nigdy nie czułam że może być coś nie tak ... 🤨

o a jak czujesz? Bo mi się wydaje że jest w sumie ok. No może włosy mi trochę wypadają i ciasteczka jakby szybciej w boki wchodziły 😅 ale w sumie nigdy nie czułam że może być coś nie tak ... 🤨
Czuje się taka zmęczona, po jakimś lekkim wysiłku (np. Wchodzenie po schodach) mam lekką zadyszkę, pogarsza mi się stan skóry, mam więcej krostek na buzi, zatrzymuje mi się woda w organizmie, budzę się rano napuchnięta. Pwoiedzialabyn, ze są to takie podobne objawy do kaca 😂 wiec jak czuje 2 tygodnie kaca to znaczy ze tarczyca do sprawdzenia 😅

A na serio: Wiadomo, że po jednym dniu nie wyciągam wniosków, ale jeśli stan takiego ogólnego pogorszenia utrzymuje mi się trochę dłużej to od razu umawiam się do endo.

Witam drogie kolezanki😁
Jak nastroje dzis?
Ja obudzilam się ponownie z delikatnymi mdlosciami, ciekawe ile grypa żołądkowa bedzie trwac. Jak zawsze wszyscy w koło 💩 i 🤮 i tracą na wadze, a ja tylko mdłości 🤢 i uczucie jak na kacu + ból głowy 🤯 i waga ta sama 🤣😜 test rzecz jasna biały, a temperatura o dziwo w gorę - zostały mi dwa testy, to chyba nie dotrwam do 6.12😂🤣

Załączniki

• 20221203_071114.jpg
    20221203_071114.jpg
    617,9 KB · Wyświetleń: 103
  • 20221203_073243.jpg
    20221203_073243.jpg
    141,8 KB · Wyświetleń: 96
Melduje, że u mnie nadal biało. Po zrobionym teście dostałam rozwolnienia 😂 albo to stres związany z kolejnym białym testem, albo coś mi zaszkodziło 🤷‍♀️ brzuch mnie jeszcze boli. Oszaleje. Ciagle coś.
Czemu sobie to robisz😓?

Obserwuję od kilku dni, jak piszesz o swoim testowaniu.
Opisujesz to jako stres- dziewczyno, nie rób sobie tego.
Rozumiem, że bardzo chcesz być w ciąży, ale od kolejnego zrobionego testu w niej nie będziesz, a tylko dokładasz sobie nerwów.

Czemu sobie to robisz😓?

Obserwuję od kilku dni, jak piszesz o swoim testowaniu.
Opisujesz to jako stres- dziewczyno, nie rób sobie tego.
Rozumiem, że bardzo chcesz być w ciąży, ale od kolejnego zrobionego testu w niej nie będziesz, a tylko dokładasz sobie nerwów.
mnie nie stresuje testowanie tylko fakt, że pomimo monitoringów, wszystkich badań itd ciagle nie znam przyczyny dlaczego nie wychodzi.
Wolałabym znać powód i działać.
Miałam wrażenie ze w tym miesiącu moja ginekolog mnie trochę zbyła.. nie wiem. Liczyłam na ten grudzień..
Z każdym miesiącem wierze mniej, że się uda. Czas leci, a młodsza nie będę.
Rozmawiałam z mężem i pójdzie na badania nasienia. Może to coś wyjaśni 🤷‍♀️ ta niewiedza jest najgorsza.

reklama
Do góry