reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja kocham szczególnie Colina F.... ;-)
colin firth love GIF

reklama
Smakowały zacnie 😎
Eee test był już suchy, szkoda sobie zawracać głowę pierdołami;)))
No raczej jaja sobie zrobili.
Nie tylko z niego.
Dość odważny krok, bo raczej wiele osób się zwolni.
Tak, już zaczyna rozglądać się za czymś innym.
No chyba niepoważni na tydzień przed świętami takie aneksy ludziom??? Współczuję. W formie wspomnienia wam powiem. Mojego męża kiedyś zwolnili bo jako jedyny nie miał dzieci, a kogoś musieli. Kilka dni później okazało się, że dziecko jest tylko żona zapomniała, że okresu nie ma... znalazł inną, lepiej płatną i tego wam życzę, a niech to będzie prognostyk na ciążę jak u nas;)
Ale mam dzisiaj słaby dzień. Może ktoś jeszcze ma dla mnie jakieś dwie kreski?
Chciałam Ci już owulaki wstawiać swoje pozytywne z dziś, ale już się kreski właściwe sypia...;)
Update co u mnie, byłam dzisiaj na moni, jest jeden pęcherzyk w lewym jajniku o wielkości 16mm, endo ma 10,9, jestem umówiona na czwartek sprawdzic co tam z tym pęcherzykiem. Inozytol to se w dzbanku zrobię 😂😂😂 no kicha z tym rośnięciem pęcherzyków. W ciągu 5 dniu z kandydatów 12-13 tylko jeden 16mm

Hej dziewczyny☺️ jakiś czas temu się udzielałam, potem mnie dużo rzeczy przygniotło (praca/żyćko/starania), przestałam się udzielać, ale już na styczniowe kreski chętnie się wpiszę ♥️✊
Ile się staracie? Czasem trzeba przewietrzyć głowę i zebrać siły!
Bo tłusta właścicielka 🤣🤣🤣
Wyjaśniłaś mi moje 13 mm endo w tym miesiącu. W końcu na coś ten tłuszczyk się przydaje raz w zyciu;)
dziękuje❤️ pierwszy🙈
Gratulacje, ale szybciutko sie udalo. Wow
Nie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
Czuje ekscytacje połączona z motylkami w żołądku. Sikaj dalej. Jest moc!!!!!

Eee test był już suchy, szkoda sobie zawracać głowę pierdołami;)))

No chyba niepoważni na tydzień przed świętami takie aneksy ludziom??? Współczuję. W formie wspomnienia wam powiem. Mojego męża kiedyś zwolnili bo jako jedyny nie miał dzieci, a kogoś musieli. Kilka dni później okazało się, że dziecko jest tylko żona zapomniała, że okresu nie ma... znalazł inną, lepiej płatną i tego wam życzę, a niech to będzie prognostyk na ciążę jak u nas;)

Chciałam Ci już owulaki wstawiać swoje pozytywne z dziś, ale już się kreski właściwe sypia...;)

Ile się staracie? Czasem trzeba przewietrzyć głowę i zebrać siły!

Wyjaśniłaś mi moje 13 mm endo w tym miesiącu. W końcu na coś ten tłuszczyk się przydaje raz w zyciu;)

Gratulacje, ale szybciutko sie udalo. Wow

Czuje ekscytacje połączona z motylkami w żołądku. Sikaj dalej. Jest moc!!!!!
O tej tłustej właścicielce to dotyczy tylko mnie, u nikogo innego nie ma takich prawidłowości 😂😂

reklama
Do góry