Owulacja
Fanka BB :)
Ja kocham szczególnie Colina F.... ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kocham szczególnie Colina F.... ;-)
tak samo reagowałyśmy na Twoje testy
Nie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
Eee test był już suchy, szkoda sobie zawracać głowę pierdołamiSmakowały zacnie![]()
No chyba niepoważni na tydzień przed świętami takie aneksy ludziom??? Współczuję. W formie wspomnienia wam powiem. Mojego męża kiedyś zwolnili bo jako jedyny nie miał dzieci, a kogoś musieli. Kilka dni później okazało się, że dziecko jest tylko żona zapomniała, że okresu nie ma... znalazł inną, lepiej płatną i tego wam życzę, a niech to będzie prognostyk na ciążę jak u nasNo raczej jaja sobie zrobili.
Nie tylko z niego.
Dość odważny krok, bo raczej wiele osób się zwolni.
Tak, już zaczyna rozglądać się za czymś innym.
Chciałam Ci już owulaki wstawiać swoje pozytywne z dziś, ale już się kreski właściwe sypia...Ale mam dzisiaj słaby dzień. Może ktoś jeszcze ma dla mnie jakieś dwie kreski?
Update co u mnie, byłam dzisiaj na moni, jest jeden pęcherzyk w lewym jajniku o wielkości 16mm, endo ma 10,9, jestem umówiona na czwartek sprawdzic co tam z tym pęcherzykiem. Inozytol to se w dzbanku zrobięno kicha z tym rośnięciem pęcherzyków. W ciągu 5 dniu z kandydatów 12-13 tylko jeden 16mm
Ile się staracie? Czasem trzeba przewietrzyć głowę i zebrać siły!Hej dziewczynyjakiś czas temu się udzielałam, potem mnie dużo rzeczy przygniotło (praca/żyćko/starania), przestałam się udzielać, ale już na styczniowe kreski chętnie się wpiszę
![]()
Wyjaśniłaś mi moje 13 mm endo w tym miesiącu. W końcu na coś ten tłuszczyk się przydaje raz w zyciuBo tłusta właścicielka![]()
Gratulacje, ale szybciutko sie udalo. Wowdziękujepierwszy
![]()
Czuje ekscytacje połączona z motylkami w żołądku. Sikaj dalej. Jest moc!!!!!Nie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
Damn, teraz mam ochotę włączyć sobie Bridget...
O tej tłustej właścicielce to dotyczy tylko mnie, u nikogo innego nie ma takich prawidłowościEee test był już suchy, szkoda sobie zawracać głowę pierdołami))
No chyba niepoważni na tydzień przed świętami takie aneksy ludziom??? Współczuję. W formie wspomnienia wam powiem. Mojego męża kiedyś zwolnili bo jako jedyny nie miał dzieci, a kogoś musieli. Kilka dni później okazało się, że dziecko jest tylko żona zapomniała, że okresu nie ma... znalazł inną, lepiej płatną i tego wam życzę, a niech to będzie prognostyk na ciążę jak u nas
Chciałam Ci już owulaki wstawiać swoje pozytywne z dziś, ale już się kreski właściwe sypia...
Ile się staracie? Czasem trzeba przewietrzyć głowę i zebrać siły!
Wyjaśniłaś mi moje 13 mm endo w tym miesiącu. W końcu na coś ten tłuszczyk się przydaje raz w zyciu
Gratulacje, ale szybciutko sie udalo. Wow
Czuje ekscytacje połączona z motylkami w żołądku. Sikaj dalej. Jest moc!!!!!
Nie smutaj, mi też zajście w ciążę zajmuje 3 lata@pluto_nova Ale moje były oszukane, a lady mnie zostawi w poczekalni i poleci dalej, później druga lady, później Ty, Olka, Madame i cała reszta a ja będę tu zamiatać pajęczyny z kątów![]()
![]()
Ja love actuallyDamn, teraz mam ochotę włączyć sobie Bridget...
no, ona już też dwa razy miała te oszukane@pluto_nova Ale moje były oszukane, a lady mnie zostawi w poczekalni i poleci dalej, później druga lady, później Ty, Olka, Madame i cała reszta a ja będę tu zamiatać pajęczyny z kątów![]()
![]()