reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja kocham szczególnie Colina F.... ;-)
colin firth love GIF

reklama
Smakowały zacnie 😎
Eee test był już suchy, szkoda sobie zawracać głowę pierdołami;)))
No raczej jaja sobie zrobili.
Nie tylko z niego.
Dość odważny krok, bo raczej wiele osób się zwolni.
Tak, już zaczyna rozglądać się za czymś innym.
No chyba niepoważni na tydzień przed świętami takie aneksy ludziom??? Współczuję. W formie wspomnienia wam powiem. Mojego męża kiedyś zwolnili bo jako jedyny nie miał dzieci, a kogoś musieli. Kilka dni później okazało się, że dziecko jest tylko żona zapomniała, że okresu nie ma... znalazł inną, lepiej płatną i tego wam życzę, a niech to będzie prognostyk na ciążę jak u nas;)
Ale mam dzisiaj słaby dzień. Może ktoś jeszcze ma dla mnie jakieś dwie kreski?
Chciałam Ci już owulaki wstawiać swoje pozytywne z dziś, ale już się kreski właściwe sypia...;)
Update co u mnie, byłam dzisiaj na moni, jest jeden pęcherzyk w lewym jajniku o wielkości 16mm, endo ma 10,9, jestem umówiona na czwartek sprawdzic co tam z tym pęcherzykiem. Inozytol to se w dzbanku zrobię 😂😂😂 no kicha z tym rośnięciem pęcherzyków. W ciągu 5 dniu z kandydatów 12-13 tylko jeden 16mm

Hej dziewczyny☺️ jakiś czas temu się udzielałam, potem mnie dużo rzeczy przygniotło (praca/żyćko/starania), przestałam się udzielać, ale już na styczniowe kreski chętnie się wpiszę ♥️✊
Ile się staracie? Czasem trzeba przewietrzyć głowę i zebrać siły!
Bo tłusta właścicielka 🤣🤣🤣
Wyjaśniłaś mi moje 13 mm endo w tym miesiącu. W końcu na coś ten tłuszczyk się przydaje raz w zyciu;)
dziękuje❤️ pierwszy🙈
Gratulacje, ale szybciutko sie udalo. Wow
Nie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
Czuje ekscytacje połączona z motylkami w żołądku. Sikaj dalej. Jest moc!!!!!

Eee test był już suchy, szkoda sobie zawracać głowę pierdołami;)))

No chyba niepoważni na tydzień przed świętami takie aneksy ludziom??? Współczuję. W formie wspomnienia wam powiem. Mojego męża kiedyś zwolnili bo jako jedyny nie miał dzieci, a kogoś musieli. Kilka dni później okazało się, że dziecko jest tylko żona zapomniała, że okresu nie ma... znalazł inną, lepiej płatną i tego wam życzę, a niech to będzie prognostyk na ciążę jak u nas;)

Chciałam Ci już owulaki wstawiać swoje pozytywne z dziś, ale już się kreski właściwe sypia...;)

Ile się staracie? Czasem trzeba przewietrzyć głowę i zebrać siły!

Wyjaśniłaś mi moje 13 mm endo w tym miesiącu. W końcu na coś ten tłuszczyk się przydaje raz w zyciu;)

Gratulacje, ale szybciutko sie udalo. Wow

Czuje ekscytacje połączona z motylkami w żołądku. Sikaj dalej. Jest moc!!!!!
O tej tłustej właścicielce to dotyczy tylko mnie, u nikogo innego nie ma takich prawidłowości 😂😂

reklama
Do góry