Owulacja
Fanka BB :)
Ja kocham szczególnie Colina F.... ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kocham szczególnie Colina F.... ;-)
tak samo reagowałyśmy na Twoje testy
Nie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
Eee test był już suchy, szkoda sobie zawracać głowę pierdołami))Smakowały zacnie
No chyba niepoważni na tydzień przed świętami takie aneksy ludziom??? Współczuję. W formie wspomnienia wam powiem. Mojego męża kiedyś zwolnili bo jako jedyny nie miał dzieci, a kogoś musieli. Kilka dni później okazało się, że dziecko jest tylko żona zapomniała, że okresu nie ma... znalazł inną, lepiej płatną i tego wam życzę, a niech to będzie prognostyk na ciążę jak u nasNo raczej jaja sobie zrobili.
Nie tylko z niego.
Dość odważny krok, bo raczej wiele osób się zwolni.
Tak, już zaczyna rozglądać się za czymś innym.
Chciałam Ci już owulaki wstawiać swoje pozytywne z dziś, ale już się kreski właściwe sypia...Ale mam dzisiaj słaby dzień. Może ktoś jeszcze ma dla mnie jakieś dwie kreski?
Update co u mnie, byłam dzisiaj na moni, jest jeden pęcherzyk w lewym jajniku o wielkości 16mm, endo ma 10,9, jestem umówiona na czwartek sprawdzic co tam z tym pęcherzykiem. Inozytol to se w dzbanku zrobię no kicha z tym rośnięciem pęcherzyków. W ciągu 5 dniu z kandydatów 12-13 tylko jeden 16mm
Ile się staracie? Czasem trzeba przewietrzyć głowę i zebrać siły!Hej dziewczyny jakiś czas temu się udzielałam, potem mnie dużo rzeczy przygniotło (praca/żyćko/starania), przestałam się udzielać, ale już na styczniowe kreski chętnie się wpiszę
Wyjaśniłaś mi moje 13 mm endo w tym miesiącu. W końcu na coś ten tłuszczyk się przydaje raz w zyciuBo tłusta właścicielka
Gratulacje, ale szybciutko sie udalo. Wowdziękuje pierwszy
Czuje ekscytacje połączona z motylkami w żołądku. Sikaj dalej. Jest moc!!!!!Nie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
Damn, teraz mam ochotę włączyć sobie Bridget...
O tej tłustej właścicielce to dotyczy tylko mnie, u nikogo innego nie ma takich prawidłowościEee test był już suchy, szkoda sobie zawracać głowę pierdołami))
No chyba niepoważni na tydzień przed świętami takie aneksy ludziom??? Współczuję. W formie wspomnienia wam powiem. Mojego męża kiedyś zwolnili bo jako jedyny nie miał dzieci, a kogoś musieli. Kilka dni później okazało się, że dziecko jest tylko żona zapomniała, że okresu nie ma... znalazł inną, lepiej płatną i tego wam życzę, a niech to będzie prognostyk na ciążę jak u nas
Chciałam Ci już owulaki wstawiać swoje pozytywne z dziś, ale już się kreski właściwe sypia...
Ile się staracie? Czasem trzeba przewietrzyć głowę i zebrać siły!
Wyjaśniłaś mi moje 13 mm endo w tym miesiącu. W końcu na coś ten tłuszczyk się przydaje raz w zyciu
Gratulacje, ale szybciutko sie udalo. Wow
Czuje ekscytacje połączona z motylkami w żołądku. Sikaj dalej. Jest moc!!!!!
Nie smutaj, mi też zajście w ciążę zajmuje 3 lata@pluto_nova Ale moje były oszukane, a lady mnie zostawi w poczekalni i poleci dalej, później druga lady, później Ty, Olka, Madame i cała reszta a ja będę tu zamiatać pajęczyny z kątów
Ja love actuallyDamn, teraz mam ochotę włączyć sobie Bridget...
no, ona już też dwa razy miała te oszukane Podjaram się jak zrobi zaraz inny i na tym też będzie@pluto_nova Ale moje były oszukane, a lady mnie zostawi w poczekalni i poleci dalej, później druga lady, później Ty, Olka, Madame i cała reszta a ja będę tu zamiatać pajęczyny z kątów