Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Właśnie tez dopiero teraz zauważyłam, ze tu jest jakaś dziwna norma, ja słyszałam/czytałam o 0,9 ng/mlEj to mi się wydawało, że prog w okolic 1 jest git
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie tez dopiero teraz zauważyłam, ze tu jest jakaś dziwna norma, ja słyszałam/czytałam o 0,9 ng/mlEj to mi się wydawało, że prog w okolic 1 jest git
No jak w 3dc podchodzi pod górną granicę fazy folikularnej to za dużo miejsca na rozpęd już mu nie zostało.Właśnie tez dopiero teraz zauważyłam, ze tu jest jakaś dziwna norma, ja słyszałam/czytałam o 0,9 ng/ml
Książki nie czytałam, ale filmy kocham ze względu na dobór aktorówTo naprawdę jedna z moich ulubionych książek! Film też, ale książka szczególnie ;-)
Koleżanka mi ją podsunęła w liceum: "Bo ona też się bez przerwy odchudza bez powodu!"
W liceum było śmiesznie, nie powiem...
Ale potem dotarłam niemal do wieku Bridget i też byłam "singleton"
Teraz pora na wiek Bridget w momencie posiadania dziecka ;-)
No jest to moja bratnia dusza, nie da się ukryć
Ja kocham szczególnie Colina F.... ;-)Książki nie czytałam, ale filmy kocham ze względu na dobór aktorów
cień widać jak byk czy to ciąż ?Nie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
Te testy juz 2 razy zrobiły mnie w ch, więc nie sądzę. Zaraz nasikam na inne. Tylko zbiorecień widać jak byk czy to ciąż ?
no sikaj sikaj, czekamyNie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
kiedy się nauczysz, że tak szybko się szczoszków z kieliszka nie wylewa!Te testy juz 2 razy zrobiły mnie w ch, więc nie sądzę. Zaraz nasikam na inne. Tylko zbiore