hachette
Fanka BB :)
Tylko nie pij za dużo żebyśmy mialy wynik miarodajnyJeszcze nie, jestem na wigilii firmowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko nie pij za dużo żebyśmy mialy wynik miarodajnyJeszcze nie, jestem na wigilii firmowej
Nie pilam duzo jade wlasnie do domu i juz czuje, że mokro w gaciach... pewnie nie zdążę zrobić xDTylko nie pij za dużo żebyśmy mialy wynik miarodajny
Dobra dobra, pewnie pomyślałaś, ze jedziesz do Starego i to dlategoNie pilam duzo jade wlasnie do domu i juz czuje, że mokro w gaciach... pewnie nie zdążę zrobić xD
Jeszcze nie robiłam, chce to zrobić w następnej kolejności, dziękujęTrochę słaby stosunek lh do fsh, ale samo to niewiele mówi. A jak Twoje Amh?
To naprawdę jedna z moich ulubionych książek! Film też, ale książka szczególnie ;-)Bridget Jones sikała w pracy
A tak w ogóle można :-(?Jestem lekko podminowana.
Mąż dostał aneks do umowy i wychodzi na to, że będzie zarabiał mniej ode mnie, generalnie pracuje wiele lat w jednej firmie.
W sumie to wszyscy u nich dostali takie aneksy.
I jak rozumiem kryzys, tak nie czaję obniżenia stawki, bo z dobrej stawki godzinowej wpada w stałą pensję, co powoduje obniżenie wynagrodzenia.
Taki prezent na Święta.
Mam dość.
Bardzo wysoki progesteron jak na 3dc. Masz jakieś torbiele?Dziewczyny, mam już wyniki badań, 3 dzień cyklu, czy ktoś mądrzejszy ode mnie mógłby je zinterpretować, może @Zazuu? Wielka prośba Zobacz załącznik 1476550
Można, zapewne załatwili to wypowiedzeniem zmieniającym, a to uregulowane w kodeksie pracyA tak w ogóle można :-(?
A tak w ogóle można :-(?
Bardzo wysoki progesteron jak na 3dc. Masz jakieś torbiele?
W okolicach owulacji tak ale nie w 3 dniu cyklu.Ej to mi się wydawało, że prog w okolic 1 jest git