reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Bridget Jones sikała w pracy 😁
To naprawdę jedna z moich ulubionych książek! Film też, ale książka szczególnie ;-)
Koleżanka mi ją podsunęła w liceum: "Bo ona też się bez przerwy odchudza bez powodu!" 😁
W liceum było śmiesznie, nie powiem...
Ale potem dotarłam niemal do wieku Bridget i też byłam "singleton" :-D
Teraz pora na wiek Bridget w momencie posiadania dziecka ;-)
No jest to moja bratnia dusza, nie da się ukryć :biggrin2:

Jestem lekko podminowana.
Mąż dostał aneks do umowy i wychodzi na to, że będzie zarabiał mniej ode mnie, generalnie pracuje wiele lat w jednej firmie.
W sumie to wszyscy u nich dostali takie aneksy.
I jak rozumiem kryzys, tak nie czaję obniżenia stawki, bo z dobrej stawki godzinowej wpada w stałą pensję, co powoduje obniżenie wynagrodzenia.

Taki prezent na Święta.
Mam dość.
A tak w ogóle można :-(?
Dziewczyny, mam już wyniki badań, 3 dzień cyklu, czy ktoś mądrzejszy ode mnie mógłby je zinterpretować, może @Zazuu? Wielka prośba :)Zobacz załącznik 1476550
Bardzo wysoki progesteron jak na 3dc. Masz jakieś torbiele?

reklama
Ej to mi się wydawało, że prog w okolic 1 jest git🤔
W okolicach owulacji tak ale nie w 3 dniu cyklu.
W większości klinik progesteron większy niż 0.8 (w niektórych 1) w 3dc / przed włączeniem sztucznego estradiolu i proga na cyklu sztucznym, jest dyskwalifikacją podejścia do transferu w danym cyklu, bo taka wartość oznacza, że endo zaczęło już dojrzewać. Czyli w momencie owulacji/ transferu będzie już za stare / przejrzałe.

Do góry