Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Bo tłusta właścicielkaAle tłuste endo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo tłusta właścicielkaAle tłuste endo!
Oj tam, patrząc po moich cyrkach i że hormony mają swój świat, ja tam wierzęBiorąc pod uwagę, ze to już 19dc to bym nie była jakoś mocno optymistyczna
No ja cykle tez potrafie mieć po 40dni, wiec skądś to znamOj tam, patrząc po moich cyrkach i że hormony mają swój świat, ja tam wierzę
gdyby to tak działało, moje w poprzednich cyklach by nie miało po 3 mmBo tłusta właścicielka
No i cała teoria poszła w pissdugdyby to tak działało, moje w poprzednich cyklach by nie miało po 3 mm
Pogadamy jak mała Zazuu będzie miała roczekNie będzie drugiego.
Nigdy w życiu nie wpakowałabym się w te okrutną walkę gdybym jedno już miała przysięgam
Jak w Simsach, masz czerwony pasek nad głowąJeżu w dodatku ten test był w kieszonce co rozsypały mi się dropsy orbit i ja to żarłam ja pier.dole dopiero zauważyłam -200 do higieny
Jak się nie zgodzi to zacznie biec okres wypowiedzenia?Jestem lekko podminowana.
Mąż dostał aneks do umowy i wychodzi na to, że będzie zarabiał mniej ode mnie, generalnie pracuje wiele lat w jednej firmie.
W sumie to wszyscy u nich dostali takie aneksy.
I jak rozumiem kryzys, tak nie czaję obniżenia stawki, bo z dobrej stawki godzinowej wpada w stałą pensję, co powoduje obniżenie wynagrodzenia.
Taki prezent na Święta.
Mam dość.
Kochana, nie pragnę niczego w życiu bardziej jak rodzeństwo dla mojego dziecka. Przed ciążą myślałam tak jak Ty, w ciąży też. A teraz widzę przyszłość nieco inaczej...Nie uważam, że to żałosne. Ja po prostu nie mam tyle siły, wiem że jedno zdrowe dziecko będzie spełnieniem naszych marzeń i więcej nie dam rady. Teraz napędza mnie to pragnienie, ale jak już je kiedyś spełnię to złożę broń dla swojego zdrowia psychicznego
dziękuje pierwszyTyle nas trzymała , no pięknie! Gratuluję! Który cykl starań?