reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Wiesz możliwe, że jak już tego doświadczę i wyszczypie tego swojego upragnionego człowieka to i ja znajdę w sobie siłę na nową walkę.
Na ten moment (mimo, że zawsze chciałam trójkę i po ostatnim poronieniu mi się zmieniło) jedno, zdrowe i będę spełniona
Życzę Ci tego z całego serca ❤️

Aczkolwiek już gdzieś się spotkałam, że te 0.6 jest też w miarę okej. U mnie 0.49,ale oczywiście nikt nic na ten temat z gin nie poruszył bo przecież to temat dla kliniki 🙈😂

Tak naprawdę już wielu lekarzy odchodzi od diagnostyki na podstawie stosunku lh/fsh.
Wiadomo chciałoby się blisko 1 ale jeśli jest wahanie niezbyt duże to raczej nie ma co się spalać

Wiesz możliwe, że jak już tego doświadczę i wyszczypie tego swojego upragnionego człowieka to i ja znajdę w sobie siłę na nową walkę.
Na ten moment (mimo, że zawsze chciałam trójkę i po ostatnim poronieniu mi się zmieniło) jedno, zdrowe i będę spełniona
Rozumiem doskonale, ja kiedyś nie chciałam mieć wcale (chyba to tez była kwestia partnera), pozniej myślałam, ze jedno to będzie w chooy dużo jak na mnie, a teraz staram się o drugie🙈 sama siebie nie poznaje

Update co u mnie, byłam dzisiaj na moni, jest jeden pęcherzyk w lewym jajniku o wielkości 16mm, endo ma 10,9, jestem umówiona na czwartek sprawdzic co tam z tym pęcherzykiem. Inozytol to se w dzbanku zrobię 😂😂😂 no kicha z tym rośnięciem pęcherzyków. W ciągu 5 dniu z kandydatów 12-13 tylko jeden 16mm

Hej dziewczyny☺️ jakiś czas temu się udzielałam, potem mnie dużo rzeczy przygniotło (praca/żyćko/starania), przestałam się udzielać, ale już na styczniowe kreski chętnie się wpiszę ♥️✊ nowy rok nowe nastawienie do wielu spraw :)
Ps. Gratuluję wszystkich grudniowych kresek i trzymam kciuki za wincyj ;) 🙏🙏🙏
PS2. Ja jestem świeżo po owulacji, pierwszy cykl z metforminą (tak-ja też😂) i dostinexem, ovarin/ mąż pogorszone wyniki nasienia (z 8% na 2%), cło, metformina i profertil.
IMG_20221219_184051.jpg

Rozumiem doskonale, ja kiedyś nie chciałam mieć wcale (chyba to tez była kwestia partnera), pozniej myślałam, ze jedno to będzie w chooy dużo jak na mnie, a teraz staram się o drugie🙈 sama siebie nie poznaje

Update co u mnie, byłam dzisiaj na moni, jest jeden pęcherzyk w lewym jajniku o wielkości 16mm, endo ma 10,9, jestem umówiona na czwartek sprawdzic co tam z tym pęcherzykiem. Inozytol to se w dzbanku zrobię 😂😂😂 no kicha z tym rośnięciem pęcherzyków. W ciągu 5 dniu z kandydatów 12-13 tylko jeden 16mm
Trzymam kciuki niech rosną, bo ładne endo!

Ale tłuste endo!
episode 5 friends GIF

reklama
Do góry