reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Wiesz możliwe, że jak już tego doświadczę i wyszczypie tego swojego upragnionego człowieka to i ja znajdę w sobie siłę na nową walkę.
Na ten moment (mimo, że zawsze chciałam trójkę i po ostatnim poronieniu mi się zmieniło) jedno, zdrowe i będę spełniona
Życzę Ci tego z całego serca ❤️

Aczkolwiek już gdzieś się spotkałam, że te 0.6 jest też w miarę okej. U mnie 0.49,ale oczywiście nikt nic na ten temat z gin nie poruszył bo przecież to temat dla kliniki 🙈😂

Tak naprawdę już wielu lekarzy odchodzi od diagnostyki na podstawie stosunku lh/fsh.
Wiadomo chciałoby się blisko 1 ale jeśli jest wahanie niezbyt duże to raczej nie ma co się spalać

Wiesz możliwe, że jak już tego doświadczę i wyszczypie tego swojego upragnionego człowieka to i ja znajdę w sobie siłę na nową walkę.
Na ten moment (mimo, że zawsze chciałam trójkę i po ostatnim poronieniu mi się zmieniło) jedno, zdrowe i będę spełniona
Rozumiem doskonale, ja kiedyś nie chciałam mieć wcale (chyba to tez była kwestia partnera), pozniej myślałam, ze jedno to będzie w chooy dużo jak na mnie, a teraz staram się o drugie🙈 sama siebie nie poznaje

Update co u mnie, byłam dzisiaj na moni, jest jeden pęcherzyk w lewym jajniku o wielkości 16mm, endo ma 10,9, jestem umówiona na czwartek sprawdzic co tam z tym pęcherzykiem. Inozytol to se w dzbanku zrobię 😂😂😂 no kicha z tym rośnięciem pęcherzyków. W ciągu 5 dniu z kandydatów 12-13 tylko jeden 16mm

Hej dziewczyny☺️ jakiś czas temu się udzielałam, potem mnie dużo rzeczy przygniotło (praca/żyćko/starania), przestałam się udzielać, ale już na styczniowe kreski chętnie się wpiszę ♥️✊ nowy rok nowe nastawienie do wielu spraw :)
Ps. Gratuluję wszystkich grudniowych kresek i trzymam kciuki za wincyj ;) 🙏🙏🙏
PS2. Ja jestem świeżo po owulacji, pierwszy cykl z metforminą (tak-ja też😂) i dostinexem, ovarin/ mąż pogorszone wyniki nasienia (z 8% na 2%), cło, metformina i profertil.
IMG_20221219_184051.jpg

Rozumiem doskonale, ja kiedyś nie chciałam mieć wcale (chyba to tez była kwestia partnera), pozniej myślałam, ze jedno to będzie w chooy dużo jak na mnie, a teraz staram się o drugie🙈 sama siebie nie poznaje

Update co u mnie, byłam dzisiaj na moni, jest jeden pęcherzyk w lewym jajniku o wielkości 16mm, endo ma 10,9, jestem umówiona na czwartek sprawdzic co tam z tym pęcherzykiem. Inozytol to se w dzbanku zrobię 😂😂😂 no kicha z tym rośnięciem pęcherzyków. W ciągu 5 dniu z kandydatów 12-13 tylko jeden 16mm
Trzymam kciuki niech rosną, bo ładne endo!

Ale tłuste endo!
episode 5 friends GIF

reklama
Do góry