Calineczka92
Fanka BB :)
Rozumiem Cię w pełninie mam pieniędzy (w sensie mam, ale nie stać mnie, żeby wydać parenaście tysięcy w błoto, jeśli się nie uda), nie udźwignę tego pscyhicznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem Cię w pełninie mam pieniędzy (w sensie mam, ale nie stać mnie, żeby wydać parenaście tysięcy w błoto, jeśli się nie uda), nie udźwignę tego pscyhicznie
U Muszkietery zaczekały - wszystko jest możliwe.Jeżeli jestem faktycznie 3dpo to i tak wątpię aby plemniki Starego tyle chciały czekać
nie wygląda. Nie da się zaprzeczyć. Musieliscie ogromnie dużo przeżyć podczas tej walki. Jednak z tego co rozumiem nadal jedyną przesłanką do tego, żeby twierdzić, że to się nie uda jest to, że do tej pory się nie udało. Jest to z pewnością bardzo obciążająca psychicznie przesłanka, ale nadal niewystarczająca do tego by twierdzić, że nigdy się nie uda.Jesteś kochana
wiesz ja nigdy nie postawiłam na nas krzyżyka, ale niestety nasza historia nie wygląda optymistycznie...
U Ciebie organizm, jeszcccccze nawetttt nie łyknął , ze w ciąży jest.Tak, z norm labu ciąża I trymestr powyżej 154
rozumiem,masz racje to nadal tez nie daje pewności ze wyjdzie a kasa w błoto..nie wiem jak to jest i ile to kosztuje zawsze szczerze myślałam ze pierwszy raz jest za darmo jeśli chodzi o invitro,według mnie tak powinno być.. kiedy pary się starają pare lat i już nie maja sami na to sił to powinno to być proponowane parą i darmowe,tutaj gdzie mieszkam invitro jest za darmo do 3 razy o ile się nie mylę,tyle ze tez są jakieś zasady ze kobiety w wieku 40 lat już się nie zaliczają i nie dostaną się na to, ale pomimo to myśle ze nadal spoko to jest ze jest taka opcja i w każdym kraju powinno tak być bo jednak każda kobieta która na prawde chce zostać matką a nie może naturalnie to na to zasługuje..nie mam pieniędzy (w sensie mam, ale nie stać mnie, żeby wydać parenaście tysięcy w błoto, jeśli się nie uda), nie udźwignę tego pscyhicznie
Dla mnie nie, nigdy nie mysłałam o Twoim imieniu, twoj nick kojarzył mi się zawsze z damą caro - kartąDobra, to skoro pijemy razem wino i herbate to przyznawać się: ile z Was założyło, że mam na imię Karolina, co jest nieprawdą?
w klinice to w sumie tylko inseminacja, która jak wiemy ma chujową skuteczność.nie wygląda. Nie da się zaprzeczyć. Musieliscie ogromnie dużo przeżyć podczas tej walki. Jednak z tego co rozumiem nadal jedyną przesłanką do tego, żeby twierdzić, że to się nie uda jest to, że do tej pory się nie udało. Jest to z pewnością bardzo obciążająca psychicznie przesłanka, ale nadal niewystarczająca do tego by twierdzić, że nigdy się nie uda.
Bardzo mocno liczę, że Wasza wizyta w klinice okaże się game changerem
Ja dzisiaj w pracy zobaczyłam plamienie, jakoś przetrzymałam chodząc często do kibla, nie miałam podpasek, a wkoło same tamponiaryDokładnie tak . Bosze jak ma być okres to niech będzie żeby dobrze clo wziąć
noooo bo tak miało być!!!Dla mnie nie, nigdy nie mysłałam o Twoim imieniu, twoj nick kojarzył mi się zawsze z damą caro - kartą
Ja miałam w tym miejscu postawioną granicę. Na zasadzie takiego pogodzenia się z losem.Sory ze zapytam ale z ciekawości dlaczego piszesz nie będziesz podchodzić do invitro ? Nigdy w sumie nie spotkałam się z nikim z taką decyzją dlatego pytam