reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Ale u lekarza razem z pobraniem czy w jakimś labie ?Koszmarnie przepłaciłam, bo zapłciłam ponad 150zl
Ja się nawet zastanawiałam jak oni mi to w Diagnostyce pobiorą ale szkoda mi było hajsu, żeby się trzeci raz w tym samym miesiącu umawiać do lekarza a dopiero w domu zorientowałam się, że mi ten wynik wygaśnie przed przełożonym transferem.
Więc u mnie w głównym punkcie w mieście wygląda tak, że nie trzeba się umawiać, bo jedna albo dwie panie, które pobierają krew to są położne. W rejestracji jak słyszą, że cytologia to mówią, żeby poczekać moment i wołają położną z innego gabinetu. Ona idzie z kluczykiem zabiera do innego gabinetu, gdzie jest normalnie toaleta, żeby się rozebrać - te wszystkie jednorazowe spódniczki i kapcioszki. A w gabinecie jest normalnie fotel ginekologiczny i wszystko odbywa się jak na wizycie u ginekologa.
królowa_kresek😉🙃
Jak tylko wytrzonuje męża z okazji przyjazdu, odpalam drinka tonik z balantaisem i jestem obecna.Dobra, leżę, mąż przywiezie mi piwo, test zrobiony, żeby wypić je z czystym sumieniem i robię sobie maraton listów do M. Proszę ze mną rozmawiać
Mrufka@@1
Ja robiłam test rano i mogę że spokojna głowa pić wino i słuchać piosenek także zdrówkoDobra, leżę, mąż przywiezie mi piwo, test zrobiony, żeby wypić je z czystym sumieniem i robię sobie maraton listów do M. Proszę ze mną rozmawiać
Załączniki
królowa_kresek😉🙃
Zaraz to chyba on mnie wytrzonujeJak tylko wytrzonuje męża z okazji przyjazdu, odpalam drinka tonik z balantaisem i jestem obecna.
Aczkolwiek@to_na_pralkę
U lekarza, ale w medicoverze :/ wiec wizyta za darmo, ale cytologia lbc płatna, zwykła za darmo, no ale ta lepsza, wiec zapłaciłamAle u lekarza razem z pobraniem czy w jakimś labie ?
Ja się nawet zastanawiałam jak oni mi to w Diagnostyce pobiorą ale szkoda mi było hajsu, żeby się trzeci raz w tym samym miesiącu umawiać do lekarza a dopiero w domu zorientowałam się, że mi ten wynik wygaśnie przed przełożonym transferem.
Więc u mnie w głównym punkcie w mieście wygląda tak, że nie trzeba się umawiać, bo jedna albo dwie panie, które pobierają krew to są położne. W rejestracji jak słyszą, że cytologia to mówią, żeby poczekać moment i wołają położną z innego gabinetu. Ona idzie z kluczykiem zabiera do innego gabinetu, gdzie jest normalnie toaleta, żeby się rozebrać - te wszystkie jednorazowe spódniczki i kapcioszki. A w gabinecie jest normalnie fotel ginekologiczny i wszystko odbywa się jak na wizycie u ginekologa.
lady_in_blue
Ja bym się z Wami napiła wina ale z lekami nie mogę więc mogę Wam potowarzyszyć z zimową herbatą
LadyCaro
a ja nie wnikam jak Wy się tam bawicie tylko jak Ty go wytrzonujesz to dziecka tak nie zrobicieZaraz to chyba on mnie wytrzonuje
LadyCaro
a czym się różni ta lepsza od tej zwykłej? Ja robiłam ostatnio właśnie zwykłą bo za darmoU lekarza, ale w medicoverze :/ wiec wizyta za darmo, ale cytologia lbc płatna, zwykła za darmo, no ale ta lepsza, wiec zapłaciłam
reklama
lady_in_blue
A widzisz, ja też mam prywatny abonament tylko w PZU i tam też wizyta bezpłatna, zwykła cytologia też ale już płynna płatna dwa razy tyle ile w DiagnostyceU lekarza, ale w medicoverze :/ wiec wizyta za darmo, ale cytologia lbc płatna, zwykła za darmo, no ale ta lepsza, wiec zapłaciłam