reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
A wiesz że jest grzaniec 0%? Kupiłam rok temu bo w sklepie miałam ochotę a potem mi przeszło i tak leży , może się przyda kiedyś
Wiem, ja nawet próbowałam. Próbowałam też taki zrobić z piwa bezalko. I Stary mi kiedyś kupił whisky bezalko. To totalnie nie to :D... Smakuje jak syrop ziołowy w najlepszym wypadku :D.

Jednak w grzancu to alkohol kopie, całą reszta jest tylko dodatkiem :p.

Ostatnia edycja:
Wiem, ja nawet próbowałam. Próbowałam też taki zrobić z piwa bezalko. I Stary mi kiedyś kupić whisky bezalko. To totalnie nie to :D... Smakuje jak syrop ziołowy w najlepszym wypadku :D.

Jednak w grzancu to alkohol kopie, całą reszta jest tylko dodatkiem :p.
ja ogólnie jak mam pić rzeczy 0% to wolę się wody lub coli napić xD jedyny wyjątek to prosseco bezalko, jest naprawde dobre

reklama
Do góry