reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Bardzo bym Was chciała tam wszystkie🥺
No to pluj i zarażaj. Ja tylko przypominam że ocierałas się prawie o mojego pryszcza . Przypadeg?

If You Say So Reaction GIF by Identity

reklama
Dziewczyny, i z dobrego nastroju, planu na trzonowanie nici.

Dzwonili do mnie z przychodni- mam nieprawidłowy wynik cytologii, na razie nic groźnego. Stan zapalny.
Sądziłam, że trzecia cytologia w tym roku to będzie pryszcz i jak zawsze nic.
Tak, miałam trzy cytologie wykonywane.

Niestety, trzeba przerwać póki co starania.
I plan nieodwiedzania lekarza legł w gruzach.
Może wystawi receptę przez telefon :p
wink wink i can relate GIF

A tak swoją drogą, jeśli chodzi o samą cytologię, to polecam w Diagnostyce - położna pobiera cytologię płynną od ręki (nie trzeba się umawiać). Kosztuje to tyle ile sama cytologia (ok 80 PLN kupując przez neta) a nie 250 PLN za wizytę u lekarza dodatkowo :p.w

W sensie to jest polecajka dla tych co do lekarza i tak chodzą ale potrzebują akurat samej cytologii i bez sensu im się dodatkowo do lekarza w tym celu umawiać. Jak ktoś nie odwiedza ginekologa wcale w ogóle to polecam jednak iść raz na jakiś czas :p.

A tak swoją drogą, jeśli chodzi o samą cytologię, to polecam w Diagnostyce - położna pobiera cytologię płynną od ręki (nie trzeba się umawiać). Kosztuje to tyle ile sama cytologia (ok 80 PLN kupując przez neta) a nie 250 PLN za wizytę u lekarza dodatkowo :p.w

W sensie to jest polecajka dla tych co do lekarza i tak chodzą ale potrzebują akurat samej cytologii i bez sensu im się dodatkowo do lekarza w tym celu umawiać. Jak ktoś nie odwiedza ginekologa wcale w ogóle to polecam jednak iść raz na jakiś czas :p.
Koszmarnie przepłaciłam, bo zapłciłam ponad 150zl 🤨

reklama
Do góry