reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Bardzo bym Was chciała tam wszystkie🥺
No to pluj i zarażaj. Ja tylko przypominam że ocierałas się prawie o mojego pryszcza . Przypadeg?

If You Say So Reaction GIF by Identity

reklama
Dziewczyny, i z dobrego nastroju, planu na trzonowanie nici.

Dzwonili do mnie z przychodni- mam nieprawidłowy wynik cytologii, na razie nic groźnego. Stan zapalny.
Sądziłam, że trzecia cytologia w tym roku to będzie pryszcz i jak zawsze nic.
Tak, miałam trzy cytologie wykonywane.

Niestety, trzeba przerwać póki co starania.
I plan nieodwiedzania lekarza legł w gruzach.
Może wystawi receptę przez telefon :p
wink wink i can relate GIF

A tak swoją drogą, jeśli chodzi o samą cytologię, to polecam w Diagnostyce - położna pobiera cytologię płynną od ręki (nie trzeba się umawiać). Kosztuje to tyle ile sama cytologia (ok 80 PLN kupując przez neta) a nie 250 PLN za wizytę u lekarza dodatkowo :p.w

W sensie to jest polecajka dla tych co do lekarza i tak chodzą ale potrzebują akurat samej cytologii i bez sensu im się dodatkowo do lekarza w tym celu umawiać. Jak ktoś nie odwiedza ginekologa wcale w ogóle to polecam jednak iść raz na jakiś czas :p.

A tak swoją drogą, jeśli chodzi o samą cytologię, to polecam w Diagnostyce - położna pobiera cytologię płynną od ręki (nie trzeba się umawiać). Kosztuje to tyle ile sama cytologia (ok 80 PLN kupując przez neta) a nie 250 PLN za wizytę u lekarza dodatkowo :p.w

W sensie to jest polecajka dla tych co do lekarza i tak chodzą ale potrzebują akurat samej cytologii i bez sensu im się dodatkowo do lekarza w tym celu umawiać. Jak ktoś nie odwiedza ginekologa wcale w ogóle to polecam jednak iść raz na jakiś czas :p.
Koszmarnie przepłaciłam, bo zapłciłam ponad 150zl 🤨

reklama
Do góry