Mrufka@@1
Fanka BB :)
No to pluj i zarażaj. Ja tylko przypominam że ocierałas się prawie o mojego pryszcza . Przypadeg?Bardzo bym Was chciała tam wszystkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pluj i zarażaj. Ja tylko przypominam że ocierałas się prawie o mojego pryszcza . Przypadeg?Bardzo bym Was chciała tam wszystkie
Koniecznie z rana by móc chlapnąć szampana bez strachuSikaj z nami i z @Bolilol w Sylwestra
Szamanizm musi zwyciężyć
Może wystawi receptę przez telefonDziewczyny, i z dobrego nastroju, planu na trzonowanie nici.
Dzwonili do mnie z przychodni- mam nieprawidłowy wynik cytologii, na razie nic groźnego. Stan zapalny.
Sądziłam, że trzecia cytologia w tym roku to będzie pryszcz i jak zawsze nic.
Tak, miałam trzy cytologie wykonywane.
Niestety, trzeba przerwać póki co starania.
I plan nieodwiedzania lekarza legł w gruzach.
nie no, my tylko bezalkoholowy będziemy mogły, innego nawet nie kupujemy, szkoda żeby stał 9 miesięcy i czekałKoniecznie z rana by móc chlapnąć szampana bez strachu
a ja mam uczulenieAntybiotyki z grupy penicylin są dozwolone do stosowania w ciąży więc pewnie dlatego problemu lekarze nie widzą.
Już to zrobiła .Good for Może wystawi receptę przez telefon
Następnym razem cytologia przez telefon tak technika idzie do przoduMoże wystawi receptę przez telefon
Koszmarnie przepłaciłam, bo zapłciłam ponad 150zlA tak swoją drogą, jeśli chodzi o samą cytologię, to polecam w Diagnostyce - położna pobiera cytologię płynną od ręki (nie trzeba się umawiać). Kosztuje to tyle ile sama cytologia (ok 80 PLN kupując przez neta) a nie 250 PLN za wizytę u lekarza dodatkowo .w
W sensie to jest polecajka dla tych co do lekarza i tak chodzą ale potrzebują akurat samej cytologii i bez sensu im się dodatkowo do lekarza w tym celu umawiać. Jak ktoś nie odwiedza ginekologa wcale w ogóle to polecam jednak iść raz na jakiś czas .