lady_in_blue
Fanka BB :)
A Ty co badałaś dzisiaj?a moich wynikow nadal nie ma mam nadzieje, ze wpadną przed 20 żebym mogła je jeszcze lekarzowi pokazać..
Bo 40 stron nie nadrobię :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty co badałaś dzisiaj?a moich wynikow nadal nie ma mam nadzieje, ze wpadną przed 20 żebym mogła je jeszcze lekarzowi pokazać..
a moich wynikow nadal nie ma mam nadzieje, ze wpadną przed 20 żebym mogła je jeszcze lekarzowi pokazać..
betę i proga jeszcze razA Ty co badałaś dzisiaj?
Bo 40 stron nie nadrobię :-(
tak, z moim. przede wszystkim idę, bo od tego cyklu wracam na stymulację więc potrzebuję recept, ale dodatkowo chciałam mu ten cyrk na kółkach pokazać i zapytać co o tym myśli.Zwariowali...
A to będzie konsultacja z Twoim lekarzem prowadzącym czy jakaś randomowa?
dawno żadne zdjęcie nie sprawiło mi tyle radości.Jeszcze mogę takie wysłać ale one na telefonie wyglądają dużo lepiej niż na forum
No w sumie tak, jeśli masz zacząć stymulację to lepiej mieć pewność co do bety i proga.betę i proga jeszcze raz
tak, z moim. przede wszystkim idę, bo od tego cyklu wracam na stymulację więc potrzebuję recept, ale dodatkowo chciałam mu ten cyrk na kółkach pokazać i zapytać co o tym myśli.
11iile dpo?
W Twoim województwie powinno być pogotowie dentystyczne.Tak bym zrobiła gdyby nie to, że w nocy wylatuję, a dzisiaj nie miałam nigdzie terminu „na już” plus nie mogłam się wyrwać z pracy.
Cały czas was podglądałam i jeszcze powstrzymam się z gratulacjami do waszej bety dziewczyny ale nie ukrywam ze czułam się mega podekscytowana jak zobaczyłam te wasze cienie,mega sprawa Ja przychodzę znowu pomarudzić i doradzić się was.. nie wiem za bardzo co mam robić,dzisiaj dostałam wyniki z badań moczu wyszło ze ta bakteria to Proteus mirabilis z tego co czytałam to jest to po prostu zapalenie pęcherza,dodam ze nie jest takie mocne te zapalenie bo odczuwalne delikatnie tylko podczas siusiania przy samym końcu ,miewałam o wiele gorsze zapalenia wcześniej,gdzie towarzyszył mocny ból przy sikaniu i pieczenie,teraz nie biegam do łazienki często się załatwiać nic mnie nie piecze jedyne co to delikatnie czuje przy końcu załatwiania się minimalny dyskomfort no i czuje trochę nerki a z nerkami to często mam tak bo zawsze wystarczyło ze delikatnie mnie owiało i już bolały,tak samo przy każdych mniejszych i większych infekcjach pęcherza,zawsze czułam tez te nerki… I teraz pytanie,wiec jutro idę do lekarza żeby omówił ze mną te wyniki które dziś widziałam i pewnie zapisze mi jakieś leki,jutro także mam te dni gdzie powinnam działać jeśli chce mieć te wymarzone dwie kreseczki i nie wiem za cholerę co robić .. czy odpuścić sobie czy działać co byście zrobiły na moim miejscu ?