Bolilol
Fanka BB :)
wyśnię Ci tego cionsza, zobaczysz.Myślę że bez względu na wynik to będzie ciężki styczeń ale zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyśnię Ci tego cionsza, zobaczysz.Myślę że bez względu na wynik to będzie ciężki styczeń ale zobaczymy
wyśnię Ci tego cionsza, zobaczysz.
[URLFakt, mi wyśniła
Ja sobie życzę w moje urodziny, byś nie odstwiała żadnych leków, żeby beta wtedy wypierdzieliła w kosmos.Transfer będzie najwcześniej 27 grudnia więc 31 grudnia to będzie 4dpt. To musiałby być zarodek pędziwiatr . 4 stycznia w takim wypadku test już powinien być wiarygodny. Od 2 stycznia jest szansa, że coś by na nim wyszło ale nie musi. 7-8 stycznia odstawiam leki jeśli jest 0.
Wypuścisz je w sobotę@Zazuu jakby nie wiem czy to jest ten moment, w którym przyjmujesz gratulacje czy mam poczekać na betę?
Oczywiście strasznie się cieszę i trzymam kciuki ale nie chcę jednocześnie Ciebie postawić w sytuacji, że ja tu fanfary i pokaz sztucznych ogni a Ty na razie do tego podchodzisz na chłodno i wolałabyś nie. Więc póki co zamknęłam cheerleaderki w szafie i czekają na instrukcje .
Nie ma problemu, mogą poczekać, szafę mam dużą, będę im kanapki donosićWypuścisz je w sobotę
@Zazuu jakby nie wiem czy to jest ten moment, w którym przyjmujesz gratulacje czy mam poczekać na betę?
Oczywiście strasznie się cieszę i trzymam kciuki ale nie chcę jednocześnie Ciebie postawić w sytuacji, że ja tu fanfary i pokaz sztucznych ogni a Ty na razie do tego podchodzisz na chłodno i wolałabyś nie. Więc póki co zamknęłam cheerleaderki w szafie i czekają na instrukcje .
O maj gat!Jeszcze mogę takie wysłać ale one na telefonie wyglądają dużo lepiej niż na forum
Dobra, na razie cheerleaderki siedzą w szafie popiskując z radości ale tak, żeby nie zagłuszyć muzyki ;-)Póki co mam totalny luz i tal będzie pewnie do bety. Wiem co widzę i raczej nie podważam istnienia samej ciąży ale jestem otwarta na wszystkie rozwiązania
Jak jutro będę miała test, na którym Stary zobaczy kreskę (ułomne oczy Starego są moja wyrocznią) to wtedy zacznę się cieszyć