reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Transfer będzie najwcześniej 27 grudnia więc 31 grudnia to będzie 4dpt. To musiałby być zarodek pędziwiatr :D. 4 stycznia w takim wypadku test już powinien być wiarygodny. Od 2 stycznia jest szansa, że coś by na nim wyszło ale nie musi. 7-8 stycznia odstawiam leki jeśli jest 0.
Ja sobie życzę w moje urodziny, byś nie odstwiała żadnych leków, żeby beta wtedy wypierdzieliła w kosmos🌌🌠.

Takie mam życzenie na ostatni dzień pierwszego tygodnia stycznia🥰.

@Zazuu jakby nie wiem czy to jest ten moment, w którym przyjmujesz gratulacje czy mam poczekać na betę?

Oczywiście strasznie się cieszę i trzymam kciuki ale nie chcę jednocześnie Ciebie postawić w sytuacji, że ja tu fanfary i pokaz sztucznych ogni a Ty na razie do tego podchodzisz na chłodno i wolałabyś nie. Więc póki co zamknęłam cheerleaderki w szafie i czekają na instrukcje 🥹.

@Zazuu jakby nie wiem czy to jest ten moment, w którym przyjmujesz gratulacje czy mam poczekać na betę?

Oczywiście strasznie się cieszę i trzymam kciuki ale nie chcę jednocześnie Ciebie postawić w sytuacji, że ja tu fanfary i pokaz sztucznych ogni a Ty na razie do tego podchodzisz na chłodno i wolałabyś nie. Więc póki co zamknęłam cheerleaderki w szafie i czekają na instrukcje 🥹.
Wypuścisz je w sobotę 🥳

Póki co mam totalny luz i tal będzie pewnie do bety. Wiem co widzę i raczej nie podważam istnienia samej ciąży ale jestem otwarta na wszystkie rozwiązania😂
Jak jutro będę miała test, na którym Stary zobaczy kreskę (ułomne oczy Starego są moja wyrocznią) to wtedy zacznę się cieszyć 😂

reklama
Póki co mam totalny luz i tal będzie pewnie do bety. Wiem co widzę i raczej nie podważam istnienia samej ciąży ale jestem otwarta na wszystkie rozwiązania😂
Jak jutro będę miała test, na którym Stary zobaczy kreskę (ułomne oczy Starego są moja wyrocznią) to wtedy zacznę się cieszyć 😂
Dobra, na razie cheerleaderki siedzą w szafie popiskując z radości ale tak, żeby nie zagłuszyć muzyki ;-)

Do góry