Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Czekam na Twojego progaNo ja chodziłam na moni, do tego dołożyłam paski i temp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na Twojego progaNo ja chodziłam na moni, do tego dołożyłam paski i temp.
No jasne, że tak. Ogólnie dla mnie to takie potwierdzenie, że śmiało mogę brać clo . Bo taki jest plan, z 7 chyba bezowulacyjnych, z czego 1 owu potwierdzona tylko progiem i temp.Bo jeśli nie mam owulacji, to równie dobrze mogę nie uprawiać seksu, a szanse na ciąże będę miała takie same
Zrobię sobie za kilka dni .Czekam na Twojego proga
Ja nie patrze na nic, zaczynam regularnie choćby codziennie od jutra przed ovu, w trakcie ovu i po obu tezA ja mam pytanie z innej beczki. O jakość nasienia i plemników. Powiedzmy tak mam taką sytuację, kilkanaście dni przerwy w seksie. Wraca mąż trochę przed owu. Lepiej uprawiać seks przed owu, potem w owu i poprawiać ? Czy lepiej w cudzysłowie nie wymieniać już plemnikow przed owu tylko poczekać ?
Niestety nie mam takiej płynności w opisywaniu jak @Bolilol ale mam nadzieję że mnie zrozumiecie
Czyli temperatura i testy są chooo......ja warteTak, ale nawet przy braku owu wychodzą mi.
Jestem bardzo ciekawa. Ja zobacze jeszcze co tam u mnie w poniedziałek. Ale chyba mogę se krzyżyk na tym cyklu postawić. Jprdl wciąż nie kumam jak ludzie potrafią wpaśćZrobię sobie za kilka dni .
Albo maja wyjątkowe szczęście albo wyjątkowego pechaJestem bardzo ciekawa. Ja zobacze jeszcze co tam u mnie w poniedziałek. Ale chyba mogę se krzyżyk na tym cyklu postawić. Jprdl wciąż nie kumam jak ludzie potrafią wpaść
Testy tak, temp. Bym powiedziała, że jest zaufanym źródłem . Bardziej bym powiedział, że mój organizm jest jakiś ujowyCzyli temperatura i testy są chooo......ja warte