reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Bo jeśli nie mam owulacji, to równie dobrze mogę nie uprawiać seksu, a szanse na ciąże będę miała takie same 🤨
No jasne, że tak. Ogólnie dla mnie to takie potwierdzenie, że śmiało mogę brać clo 🤷‍♀️. Bo taki jest plan, z 7 chyba bezowulacyjnych, z czego 1 owu potwierdzona tylko progiem i temp.🤷‍♀️

A ja mam pytanie z innej beczki. O jakość nasienia i plemników. Powiedzmy tak mam taką sytuację, kilkanaście dni przerwy w seksie. Wraca mąż trochę przed owu. Lepiej uprawiać seks przed owu, potem w owu i poprawiać ? Czy lepiej w cudzysłowie nie wymieniać już plemnikow przed owu tylko poczekać ?
Niestety nie mam takiej płynności w opisywaniu jak @Bolilol 🤣 ale mam nadzieję że mnie zrozumiecie🤣
Ja nie patrze na nic, zaczynam regularnie choćby codziennie od jutra😁😁😁 przed ovu, w trakcie ovu i po obu tez😂😂😂🍀🤞

Chyba jednak wracam do grudniowej gry... :D Gratuluję też wszystkim zakreskowanym - świetnych wyników i nudnych ciąż!

Miałam mieć cykl bezowulacyjny, to sobie żyłam w słodkiej nieświadomości. Tknęło mnie dziś, że coś dawno okresu nie miałam, zrobię na wszelki wypadek ciążowy i owulaka. I co? I zamiast okresu mam owulację 😅 😅 😅 Se stary piwerka wieczorem nie wypije...

Jestem bardzo ciekawa. Ja zobacze jeszcze co tam u mnie w poniedziałek. Ale chyba mogę se krzyżyk na tym cyklu postawić. Jprdl wciąż nie kumam jak ludzie potrafią wpaść 😂
Albo maja wyjątkowe szczęście albo wyjątkowego pecha 🤣
Też teraz nie rozumiem moich schizow, że wpadniemy nie dość że tabsy to jeszcze gumką musiala być 😅

Laseczki, kiedy lepiej iść do gina żeby mi potwierdził czy zanosi się na owulacje?
W teorii ma być 26.12, mogę iść na wizytę 27.12 albo 23.12, szczerze powiedziawszy to 26.12 chciałam zostać u mamy w innym mieście, i zastanawiam się czy tego 23.12 już ewentualnie będzie cos sensownego widać🤔

reklama
Do góry