reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dziewczyny z serii blondynki 😂😂. Jest termin na usg na dziś po 12, lub dopiero w poniedziałek koło 13, jak myślicie kiedy lepiej iść sprawdzić ta owu? 🙈, zazwyczaj różnie sprawdzałam, ale tam ujaa było zawsze 🤷‍♀️😂.

reklama
Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch 😂😂😂) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Nieśmiało wtrace (bo wiem że mi nie wolno) że nigdy nie widziałam fałszywego cienia na babyplan, więc wyglada obiecujaco 🤞

Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch 😂😂😂) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Zobacz jak Cie zmotywowalam żeby wsadzić sobie dzidziola do brzucha🤣 Chciałaś iść ze mną na mamusie a zostawisz mnie w blokach startowych 😀🧡🧡🧡 do 5 razy sztuka! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Na pewno jest wyraźniejsza, dziś ją widać bez wątpliwości.
Nie łudzę się, ze będzie z tego bobas ale jadnak ktoś tu wspomniał o cp i już mi zasiał ziarno w głowie, wystarczyło 😆
no ten prog jest nie fajny, ale moim zdaniem coś ewidentnie się dzieje i ja bym pewnie wydała masę kasy na bety (zresztą tyle ile już do tej pory wydałam to pikuś 😂), bo jeśli będziesz miała udokumentowaną pozytywną betę, to zawsze to dodatkowy krok do diagnostyki

no ten prog jest nie fajny, ale moim zdaniem coś ewidentnie się dzieje i ja bym pewnie wydała masę kasy na bety (zresztą tyle ile już do tej pory wydałam to pikuś 😂), bo jeśli będziesz miała udokumentowaną pozytywną betę, to zawsze to dodatkowy krok do diagnostyki
To co, myślisz dzisiaj jeszcze iść? Czy już jutro? Trochę mam mętlik w głowie prawdę mówiąc 🙈 nie wiem co robic i tak się szamoczę na wszystkie strony

To co, myślisz dzisiaj jeszcze iść? Czy już jutro? Trochę mam mętlik w głowie prawdę mówiąc 🙈 nie wiem co robic i tak się szamoczę na wszystkie strony
pewnie gdyby prog był ładniejszy to bym poczekała na jutro, ale przy takich wartościach boję się, że jutro może być za późno… @Zazuu co myślisz? Bo ja już mam mętlik w głowie 😂

reklama
Do góry