reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Tak, tak jak pisałam od początku, ja się nawet z tego pierwszego testu za bardzo nie ucieszyłam, wiec nie odczułam rozczarowania bo wiedziałam w sercu, ze nic z tego nie bedzue. Mam już tak zakodowane w głowie, ze nic z tego, ze nie wiem co musiałoby się wydarzyć, żebym uwierzyła, ze jestem w ciąży 😅
Wierze i wiem, ze spotka Cię kiedyś to szczęście i skoczysz wtedy aż do chmur. Marna jestem w pocieszanie, wiec jedyne, co napisze, to to, ze trzymam mocno kciuki, bądź dalej tak twarda i dzielna, jak jesteś, a jestem przekonana, ze kiedyś Ci to życie wynagrodzi. Bardzo będę się cieszyć z Twojej ciąży naprawdę 😘😘

reklama
Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch 😂😂😂) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza

Załączniki

• IMG_20221215_054615.jpg
    IMG_20221215_054615.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 211
Uważam, że jutro będziesz owulowalac. Już pik plus ladny spadek na wykresie. Wszystko pasuje. Proszę dziś w nocy działać i jutro popołudniu 😎
Taki Ci grafik ustalam
Dziś już skok się pojawił 😁. Dziś trzonowanie jeszcze będzie wieczorkiem tak dla nadrobienia 😂🙈.

Załączniki

• Screenshot_20221215_054537.jpg
    Screenshot_20221215_054537.jpg
    109,9 KB · Wyświetleń: 45
Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch 😂😂😂) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Kurde, ja nic nie widzę, ale stawiam, że to:
a) przez to, że to zdjęcie (na żywo na pewno coś widać),
b) przez moją dość dużą wadę wzroku,
c) przez to, że chce mi się spaaaać.

W każdym razie czekam na wieczorne sikanie🤞🏻.

reklama
Do góry