reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Tak, tak jak pisałam od początku, ja się nawet z tego pierwszego testu za bardzo nie ucieszyłam, wiec nie odczułam rozczarowania bo wiedziałam w sercu, ze nic z tego nie bedzue. Mam już tak zakodowane w głowie, ze nic z tego, ze nie wiem co musiałoby się wydarzyć, żebym uwierzyła, ze jestem w ciąży 😅
Wierze i wiem, ze spotka Cię kiedyś to szczęście i skoczysz wtedy aż do chmur. Marna jestem w pocieszanie, wiec jedyne, co napisze, to to, ze trzymam mocno kciuki, bądź dalej tak twarda i dzielna, jak jesteś, a jestem przekonana, ze kiedyś Ci to życie wynagrodzi. Bardzo będę się cieszyć z Twojej ciąży naprawdę 😘😘

reklama
Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch 😂😂😂) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza

Załączniki

• IMG_20221215_054615.jpg
    IMG_20221215_054615.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 215
Uważam, że jutro będziesz owulowalac. Już pik plus ladny spadek na wykresie. Wszystko pasuje. Proszę dziś w nocy działać i jutro popołudniu 😎
Taki Ci grafik ustalam
Dziś już skok się pojawił 😁. Dziś trzonowanie jeszcze będzie wieczorkiem tak dla nadrobienia 😂🙈.

Załączniki

• Screenshot_20221215_054537.jpg
    Screenshot_20221215_054537.jpg
    109,9 KB · Wyświetleń: 48
Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch 😂😂😂) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Kurde, ja nic nie widzę, ale stawiam, że to:
a) przez to, że to zdjęcie (na żywo na pewno coś widać),
b) przez moją dość dużą wadę wzroku,
c) przez to, że chce mi się spaaaać.

W każdym razie czekam na wieczorne sikanie🤞🏻.

reklama
Do góry