reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Haha, nie no żeby w nerkę trafić to igle 10cm byś musiała mieć albo robić zastrZyk od strony pleców, wiec zart mega. Ja robiłam kiedy zastrzyki w brzuch i to naprawdę niefajne, tym bardziej ze mam po ciąży rozstepy na brzuchu i ała w taki rozstep to naprawdę boli :/
Po stymulacji i potem robiąc zastrzyki z heparyny to też mi się już porobiły takie bolesne miejsca,w które ciężko było wbić. Ale to na szczęście mija 😱.

reklama
W ogóle dziś jest taki dzień że każda ustawowo powinna zrobić test
A zrobiłam sobie, z nudów. Miałam nowiutką paczkę testów, nie ruszoną już chyba z 2 miesiące, to sobie pozwoliłam.
Wynik mógł być tylko jeden i faktycznie był 😅
Ale przynajmniej tym razem zdążyłam z testem przed okresem 😄

Nie ma co się smucić w moim przypadku- dopiero w piątek idę do doktora na monitoring i będzie decyzja, czy i kiedy podajemy ovitrelle.
Naczytałam się tu Was i bardzo urosły mi piersi, więc zrobiłam test. No ale biały, jak przystało na czas prawie-owulacji 😜
Czekam na piątek, bo zżera mnie ciekawość 🙂

Tamten ma jedną żonę od lat i dwoje dzieci z czego córkę w moim wieku, co kiedyś odkrył wypisując mi receptę :D to było trochę miłe i trochę dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że chwilę wcześniej pisał mi na kartce kiedy mam uprawiać seks :p
U mojego (byłego?) ginekologa w przebieralni wisi rysunek jego córki z dzieciństwa. Na stole leży kobieta, spomiędzy jej nóg widać dziecko, a u podnóża stoi jej ojciec i mówi: "Proszę pszeć" ;-)
Prócz tego są zdjęcia 3 dorosłych kobiet i kilkorga dzieci ;-) To z późniejszego okresu jak mniemam ;-)

reklama
Do góry