reklama
Bolilol
Fanka BB :)
kurde, nie ogarniam co się dziś u Ciebie wydarzyło. Ciężko uwierzyć, że aż na trzech testach masz widoczne fabryczne kreski, ewidentnie tu ktos poleciał w penisa. Przykro miSkinęłam nadal widzę ten cień ale teraz juz wiem na pewno, ze to fabryczna
Calineczka92
Dokładniekurde, nie ogarniam co się dziś u Ciebie wydarzyło. Ciężko uwierzyć, że aż na trzech testach masz widoczne fabryczne kreski, ewidentnie tu ktos poleciał w penisa. Przykro mi
Calineczka92
Zazuu
Skinęłam nadal widzę ten cień ale teraz juz wiem na pewno, ze to fabryczna
Trzymasz się?
Aczkolwiek@to_na_pralkę
To nie mam linku, przykro mi :/Ooo, No to nieźle.
Mi o te paskowe chodzi.
Calineczka92
hachette
Tak, tak jak pisałam od początku, ja się nawet z tego pierwszego testu za bardzo nie ucieszyłam, wiec nie odczułam rozczarowania bo wiedziałam w sercu, ze nic z tego nie bedzue. Mam już tak zakodowane w głowie, ze nic z tego, ze nie wiem co musiałoby się wydarzyć, żebym uwierzyła, ze jestem w ciążyTrzymasz się?
Zazuu
Tak, tak jak pisałam od początku, ja się nawet z tego pierwszego testu za bardzo nie ucieszyłam, wiec nie odczułam rozczarowania bo wiedziałam w sercu, ze nic z tego nie bedzue. Mam już tak zakodowane w głowie, ze nic z tego, ze nie wiem co musiałoby się wydarzyć, żebym uwierzyła, ze jestem w ciąży
Tak bardzo chcę Twojej ciąży
Alr wierzę, że już odzyskana owu jest pięknym znakiem. Może to jakiś okropny falstart i za miesiąc będzie już prawilna krecha
reklama
Bolilol
z jednej strony odczułam ulgę, bo martwiłam się o Twoje samopoczucie. Z drugiej strony bardzo mi przykro, że masz za sobą takie doświadczenia, że zakodoealas sobie w głowie takie, a nie inne podejście. Głęboko wierzę, że wkrótce będziesz szaleć ze szczęścia i z całego serducha (a to mam naprawdę duże) tego Ci życzę kochanaTak, tak jak pisałam od początku, ja się nawet z tego pierwszego testu za bardzo nie ucieszyłam, wiec nie odczułam rozczarowania bo wiedziałam w sercu, ze nic z tego nie bedzue. Mam już tak zakodowane w głowie, ze nic z tego, ze nie wiem co musiałoby się wydarzyć, żebym uwierzyła, ze jestem w ciąży