reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Bardzo dziękuję dziewczynki za wszystkie kciuczki. Przydadzą nam się w końcu może do 5 razy sztuka 😅
Za wszystkie niezmiennie trzymam kciuki dalej ! . A siedzę teraz na laptopie (nie powiem bo kosztował Nas sporo :D i w końcu mam dobry ekran 🤣) widzę też Twojego duszka 🤗 . Trzymam kciuki bo z tego co widzę i czytam długo i to za długo starasz się o ciążę aby Mikołaj był dla Ciebie łaskawy 🥳❤️

to masz jak ja w zeszłym cyklu: najpierw w górę na pik, później w dzień owu w dół i dzień po wyskok w górę. Teraz niech się już ładnie w górze trzymają
Tak też miałam ostatni cykl 🥰, tylko dziś 21dc,a owu w ostatnim cyklu 29dc, więc może coś tam się reguluje, tak łudzę się 😂, ale tym razem mam w poniedziałek usg, więc coś powinno być widać i powiedzieć ta owu potrzebuje nie tylko progesteronem, bo to też pewnie zrobię 😂. I przede wszystkim nigdy jeszcze tak mnie jajniki nie bolały 😂🙈

reklama
Do góry