reklama
93kora
Fanka BB :)
Za wszystkie niezmiennie trzymam kciuki dalej ! . A siedzę teraz na laptopie (nie powiem bo kosztował Nas sporo i w końcu mam dobry ekran ) widzę też Twojego duszka . Trzymam kciuki bo z tego co widzę i czytam długo i to za długo starasz się o ciążę aby Mikołaj był dla Ciebie łaskawyBardzo dziękuję dziewczynki za wszystkie kciuczki. Przydadzą nam się w końcu może do 5 razy sztuka
angeliskax
Moderator
Jak widzę coś tamDobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch ) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Mrufka@@1
Widzę !Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch ) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Omg zejdę na zawał takie tu emocje ostatnio!
Ceonis
ten encorton masz od pozytywnego testu ? Bo, że heparyna to wiemNa wszelki wypadek encorton i heparyna wzięte. Pozostaje czekać...
Kurvva z wrażenia zapomniałam łyknąć dupka
Calineczka92
Ja też mam taką nadzieję!Co to byla za piękna owulacja
Mam nadzieję, że Pan mąż się spisał wieczorem
A ja czekam na dalsze Twoje obsikańce testowe
Calineczka92
Tak też miałam ostatni cykl , tylko dziś 21dc,a owu w ostatnim cyklu 29dc, więc może coś tam się reguluje, tak łudzę się , ale tym razem mam w poniedziałek usg, więc coś powinno być widać i powiedzieć ta owu potrzebuje nie tylko progesteronem, bo to też pewnie zrobię . I przede wszystkim nigdy jeszcze tak mnie jajniki nie bolałyto masz jak ja w zeszłym cyklu: najpierw w górę na pik, później w dzień owu w dół i dzień po wyskok w górę. Teraz niech się już ładnie w górze trzymają
Calineczka92
Zazuu
ten encorton masz od pozytywnego testu ? Bo, że heparyna to wiem
Generalnie był pomysł brania od owu ale olałam bo stwierdziłam, że co się będę łudzić
reklama
pannadarianna
a i ja się wpierdziele na krzywego bo nadal was śledzę i WIDZĘ TEŻ !!Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch ) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza