reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No zastanawialam się czy może, że sprawdzane po czasie to może dlatego wyszedł😂😂. Jak wrócę to zrobię, a trzonowanie i tak będzie 🥰😁, bo maz musi nadrobić zaległości, które w tym cyklu nam się nazbierały😂😂😂

Uważam, że jutro będziesz owulowalac. Już pik plus ladny spadek na wykresie. Wszystko pasuje. Proszę dziś w nocy działać i jutro popołudniu 😎
Taki Ci grafik ustalam

Uważam, że jutro będziesz owulowalac. Już pik plus ladny spadek na wykresie. Wszystko pasuje. Proszę dziś w nocy działać i jutro popołudniu 😎
Taki Ci grafik ustalam
Dobrze szefowo ❤️, może uniknę clo😂😂. Po za tym dziś wyszły mi 3 pryszcze na brodzie, więc cionsz murowany, a ja tak z jednej strony nie chce brać clo, a z drugiej chce 😂, że może mój organizm zrobi to co zawsze stwierdzi, że zadziała 😂, już z nie jednego zabiegu czy operacji się wymigała jak już lekarze się poddawali, on zaczynał działać i był szok 😂😂😂

Prog wpadł i nie pozostawia złudzeń 😬
AB3F8875-CF47-4C7E-A732-AF68DEC256F0.jpeg

Ja brałam Menopur i tam się rozrabiało całość i trzymało w lodówce a potem tylko codziennie nabierało wskazaną dawkę, żeby zrobić zastrzyk. Całość starczyła na 5-6 dni, potem następne opakowanie w ten sam sposób.
Ale dla mnie to czarna magia trochę 🙈. Już widzę siebie i zastanawiająca jak zrobić zastrzyk 😂. Mogę opatrywac straszne rany, kałuże krwi sprzątać 🙈, ale zastrzyków jakoś nie lubię robić 🙈.

reklama
Do góry