reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No zastanawialam się czy może, że sprawdzane po czasie to może dlatego wyszedł😂😂. Jak wrócę to zrobię, a trzonowanie i tak będzie 🥰😁, bo maz musi nadrobić zaległości, które w tym cyklu nam się nazbierały😂😂😂

Uważam, że jutro będziesz owulowalac. Już pik plus ladny spadek na wykresie. Wszystko pasuje. Proszę dziś w nocy działać i jutro popołudniu 😎
Taki Ci grafik ustalam

Uważam, że jutro będziesz owulowalac. Już pik plus ladny spadek na wykresie. Wszystko pasuje. Proszę dziś w nocy działać i jutro popołudniu 😎
Taki Ci grafik ustalam
Dobrze szefowo ❤️, może uniknę clo😂😂. Po za tym dziś wyszły mi 3 pryszcze na brodzie, więc cionsz murowany, a ja tak z jednej strony nie chce brać clo, a z drugiej chce 😂, że może mój organizm zrobi to co zawsze stwierdzi, że zadziała 😂, już z nie jednego zabiegu czy operacji się wymigała jak już lekarze się poddawali, on zaczynał działać i był szok 😂😂😂

Prog wpadł i nie pozostawia złudzeń 😬
AB3F8875-CF47-4C7E-A732-AF68DEC256F0.jpeg

Ja brałam Menopur i tam się rozrabiało całość i trzymało w lodówce a potem tylko codziennie nabierało wskazaną dawkę, żeby zrobić zastrzyk. Całość starczyła na 5-6 dni, potem następne opakowanie w ten sam sposób.
Ale dla mnie to czarna magia trochę 🙈. Już widzę siebie i zastanawiająca jak zrobić zastrzyk 😂. Mogę opatrywac straszne rany, kałuże krwi sprzątać 🙈, ale zastrzyków jakoś nie lubię robić 🙈.

reklama
Do góry