reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Mój by wyliczył na sobotę rano, piątek wieczorem i w niedziele przed kościołem 😂😂 już ja go znam. Ciekawa jestem, czy się dalej zna, bo wcześniej prowadził mnie ok, profilaktykę ma fajna, doradzić umie, ale czy umie leczyć niepłodność tego nie wiem, bo ostatnio udało mi się na zmianie stylu życia i wspomagaczach bez recepty, wiec co teraz wymyśli to zobacze
Nie no, ten mój od wyliczeń to był znany specjalista leczenia niepłodności u mnie w regionie, wieloletni pracownik i właściciel klinik leczenia niepłodności :D w tym szaleństwie była metoda :D

Ja w oczekiwaniu na kolejne kreski, przyjęłam dar natury od męża 😅.

On mnie po prostu do tego namówił, w zasadzie namawiać specjalnie nie musiał.

Jak to szło z tymi badaniami Japończyków? Przed 180 minutami drugi seks🤔?

Nie no, ten mój od wyliczeń to był znany specjalista leczenia niepłodności u mnie w regionie, wieloletni pracownik i właściciel klinik leczenia niepłodności :D w tym szaleństwie była metoda :D
Temu mojemu to by się nie chciało liczyć, zaczął by czarować, ze to taki szczególny czas bliskości i trzeba ciagle zawsze i wszędzie. Lepszy niż Japończycy. W końcu sam ma 5 dzieci i 3 byle żony 😂😂😂

Temu mojemu to by się nie chciało liczyć, zaczął by czarować, ze to taki szczególny czas bliskości i trzeba ciagle zawsze i wszędzie. Lepszy niż Japończycy. W końcu sam ma 5 dzieci i 3 byle żony 😂😂😂
Tamten ma jedną żonę od lat i dwoje dzieci z czego córkę w moim wieku, co kiedyś odkrył wypisując mi receptę :D to było trochę miłe i trochę dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że chwilę wcześniej pisał mi na kartce kiedy mam uprawiać seks :p

reklama
Do góry