reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Nie no, ten mój od wyliczeń to był znany specjalista leczenia niepłodności u mnie w regionie, wieloletni pracownik i właściciel klinik leczenia niepłodności w tym szaleństwie była metodaMój by wyliczył na sobotę rano, piątek wieczorem i w niedziele przed kościołem już ja go znam. Ciekawa jestem, czy się dalej zna, bo wcześniej prowadził mnie ok, profilaktykę ma fajna, doradzić umie, ale czy umie leczyć niepłodność tego nie wiem, bo ostatnio udało mi się na zmianie stylu życia i wspomagaczach bez recepty, wiec co teraz wymyśli to zobacze
Ja w oczekiwaniu na kolejne kreski, przyjęłam dar natury od męża .
On mnie po prostu do tego namówił, w zasadzie namawiać specjalnie nie musiał.
Jak to szło z tymi badaniami Japończyków? Przed 180 minutami drugi seks?
królowa_kresek😉🙃
A mi się strasznie... bzy....ć chce i choooj jeszcze 3 dni wstrzemięźliwościja mam pryszcze na brodzie, za jakieś 5 dni owu, to musi być cionsz
Zazuu
Ja w oczekiwaniu na kolejne kreski, przyjęłam dar natury od męża .
Po 180
Brownie1992
Moderator
Przykro mi kochanaProg wpadł i nie pozostawia złudzeń
Zobacz załącznik 1474778
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Temu mojemu to by się nie chciało liczyć, zaczął by czarować, ze to taki szczególny czas bliskości i trzeba ciagle zawsze i wszędzie. Lepszy niż Japończycy. W końcu sam ma 5 dzieci i 3 byle żonyNie no, ten mój od wyliczeń to był znany specjalista leczenia niepłodności u mnie w regionie, wieloletni pracownik i właściciel klinik leczenia niepłodności w tym szaleństwie była metoda
lady_in_blue
Tamten ma jedną żonę od lat i dwoje dzieci z czego córkę w moim wieku, co kiedyś odkrył wypisując mi receptę to było trochę miłe i trochę dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że chwilę wcześniej pisał mi na kartce kiedy mam uprawiać seksTemu mojemu to by się nie chciało liczyć, zaczął by czarować, ze to taki szczególny czas bliskości i trzeba ciagle zawsze i wszędzie. Lepszy niż Japończycy. W końcu sam ma 5 dzieci i 3 byle żony
reklama
Brownie1992
Moderator
Ja nie sikam, nawet na tych chujowych testeo nic nie wyjdzieStrasznie mi się podoba jaki respekt budzę